Höggravida Thaysa, 23, hittad död – spädbarnet spårlöst försvunnet

Thaysa Campos dos Santos

Thaysa Campos dos Santos var gravid i åttonde månaden när hon hittades mördad.
Barnet hon bar på är spårlöst försvunnet – och Thaysas mamma tror nu att det kan vara vid liv.
– Jag behöver mitt lilla barnbarn, säger Jaqueline Campos.

Thaysa Campos dos Santos, 23, hittades död i september förra året. Hon var gravid i åttonde månaden när polis påträffade hennes kropp nära en tågstation i Rio de Janeiro, Brasilien.

Nu visar nya dokument att barnet hon bar på saknades vid brottsplatsen. Enligt obduktionen fanns det inga spår av kirurgiska ingrepp, vilket betyder att barnet måste ha fötts naturligt.

Nelson Massini, professor i rättsmedicin vid universitet i Rio de Janeiro, tror att Thaysa Campos dos Santos förlöste barnet strax innan hon mördades. Det rapporterar australiska 7News.

Thaysa Campos dos Santos

Thaysa Campos dos Santos hittades mördad i september förra året. Hon var höggravid, men barnet var spårlöst försvunnet.

Facebook

”Mitt barnbarn kan vara vid liv”

Det är oklart vad som har hänt spädbarnet, men Nelson Massinis teori är att barnet kidnappats direkt efter födseln. Thaysa Camos dos Santos mamma, Jaqueline Campos, är av samma åsikt och tror att hennes barnbarn lever.

– Jag tror att mitt barnbarn kan vara vid liv och att Thaysa tvingades föda henne, säger Jaqueline Campos, enligt 7News.

”Fanns inte det minsta spår”

Jaqueline Campos var själv aldrig på brottsplatsen, men fick senare veta att dottern fött ett barn i samband med sin död.

– Mina släktingar var vid brottsplatsen och det fanns inte det minsta spår av något barn där, det var bara Thaysas kropp. Jag fick reda på bårhuset att hon hade fött ett barn, säger Jaqueline Campos.

”Vill ha mitt barnbarn tillbaka”

TRAGEDIN Småbarnsmamman död i svår olycka – fastnade i en container

Jaqueline Campos gör nu allt i sin makt för att få reda på vad som hänt hennes barnbarn, med förhoppningen att det ska sluta lyckligt och att de får träffa varandra.

– Jag vill skicka en hälsning till myndigheterna: om detta barn lever, vill jag ha mitt barnbarn tillbaka. Jag behöver mitt lilla barnbarn, säger Jaqueline Campos.

Thaysa Campos dos Santos

Thaysa Campos dos Santos blev 23 år gammal.

Facebook

Thaysa separerade strax innan mordet

Thaysa Campos dos Santos begravdes i Caju, Rio de Janeiro. Polisen fortsätter det intensiva arbetet att få reda på vad som hände Thaysa Campos dos Santos och hennes barn.

7News skriver att det i nuläget inte finns någon misstänkt och att ingen har gripits efter mordet på Thaysa Campos dos Santos.

Strax innan sin död hade hon separerat från pappan till hennes två tidigare barn. Hon ska ha blivit gravid med den försvunna dottern efter en relation med en gift man.

LÄS OCKSÅ: 10-årige Ricky räddade sin lillasyster från att drunkna – dog själv

LÄS OCKSÅ: Tvåbarnsmamman fick arg lapp från granne – efter att ha gått lättklädd i hemmet

Foto: Facebook

Senaste nytt