Harry och Meghans markering efter drottningens gest: ”Förolämpning”

02 aug, 2022 
Drottning Elizabeth har bjudit in Harry och Meghan och deras två barn till slottet Balmoral i Skottland
Drottning Elizabeth har bjudit in Harry och Meghan och deras två barn till slottet Balmoral i Skottland där hon tillbringar sin semester i tio veckor.
Något som prinsparet inte alls ska vara sugna på och enligt PageSix så påstår till och med paret att de inte alls fått någon inbjudan.
– Det är en förolämpning, säger den kungliga kommentatorn Phil Dampier till The Sun.
Annons
Stora golfmissen slutar i ett blött fall
Stora golfmissen slutar i ett blött fall

För ungefär två veckor sedan så anlände den 96-åriga drottning Elizabeth till slottet Balmoral i Skottland. Där planerar hon att tillbringa sin semester i hela tio veckor.

Det har tidigare rapporterats om att drottning Elizabeth har bjudit in prins Harry, 37, hertiginnan Meghan, 41, och deras barn Archie, 3, och Lilibet, 1, att hälsa på henne.

Enligt The Sun så ska en källa på slottet ha sagt att personalen ”förbereder sig för hertigparet”.

– Personalen har blivit tillsagd att förvänta sig hela listan av kungliga familjer inklusive Harry, Meghan och deras barn Archie och Lilibet, säger källan.

Parets ord om inbjudan: Inte fått

Sedan Harry och Meghan lämnade det brittiska kungahuset 2020 och avsade sig sina kungliga titlar så har deras relation till kungafamiljen blivit allt sämre och mycket ansträng. Därför så har drottningens inbjudan till slottet Balmoral setts som en fredlig gest.

Annons

– Balmoral är den perfekta platsen för dem att kunna tillbringa lite kvalitetstid med drottningen, säger källan till The Sun.

Men Harry och Meghan verkar inte se Elizabeths inbjudan på samma sätt.

Enligt PageSix så menar Harry och Meghan att de inte alls har blivit inbjudna och att de inte har några planer på att åka till Skottland och besöka drottning Elizabeth.

– Det är en förolämpning. Jag tror säkert att drottningen bjöd in dem och det är en öppen inbjudan. Men det förvånar mig inte att de inte kommer, säger den kungliga kommentatorn Phil Dampier till The Sun.

Därför vägrar Harry och Meghan besöka drottningen

Enligt Phil Dampier så tror han inte att prinsparet vill åka dit dels på grund av att vistelsen på Balmoral innebär en hel del jakt, skytte och fiske, något som Meghan och nu även Harry är starkt emot.

Annons

Men han tror också att den frostiga relationen med kungahuset är en stor anledning till varför prinsparet inte vill åka.

– Om de verkligen ville lösa konflikten med deras familj så hade de släppt Harrys bokkontrakt, slutat spela in deras avslöjande dokumentärserie och besökt Meghans pappa i Mexiko innan han dör, säger Phil Dampier till The Sun och fortsätter:

– Det finnas flera olika saker de hade kunnat göra annorlunda, men det gör de inte. Vilket tyder på att de inte är intresserade av att lösa konflikten. De kommer att fortsätta tjäna pengar och göra vad de tycker är bäst för dem, vilket inte är bäst för någon av deras familjer.

FOTO: Patrick van Katwijk/ Tim Rooke/REX

Annons