Har du sett Filippa, 13? Stor sökinsats efter den försvunna flickan: ”Största allvar”

Har du sett Filippa, 13? Stor sökinsats efter den försvunna flickan: ”Största allvar”

Filippa, 13, är försvunnen.
Nu har danska polisen inlett en stor sökinsats, rapporterar Ekstra Bladet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hjälper polisen och tacklar beväpnad man
0:30

Efter reklamen: Hjälper polisen och tacklar beväpnad man

(0:30)

Slå på ljud

Filippa, 13, är försvunnen. Hon sågs senast 11.30 under lördagen – efter att hon varit ute och delat ut tidningar i byn Kirkerup, i Danmark.

Hon sågs senast med sin cykel.

Danska polisen arbetar nu med flera scenarier över vad kan ha hänt med den försvunna 13-åringen. En stor sökinsats har organiserats, med helikoptrar, hundar och drönare, skriver Ekstra bladet.

– Vi ser på saken med största allvar. Och vi vill uppmana alla som har information om Fillippas försvinnande att snarast kontakta oss på 114. Vi är intresserade av all information, säger polisen Kim Kliver till den danska tidningen.

Går ut med bild på Filippa, 13

Polisen har på sociala medier gått ut med bild – och en beskrivning av den försvunna flickan. All information är av intresse meddelar polisen.

”Vi saknar Filippa som har försvunnit strax söder om Kirkerup medan hon delade ut tidningar. Hon beskrivs som: Tjej, 14 år, 172 cm, smal byggd, långt ljust hår. Hon är klädd i blå joggingkläder. Ring 114 om du har information om Filippa”, skriver den danska polisen.

UPPDATERING:

Vid 15-tiden under söndagen meddelade dansk polis att man hittat Filippa, 13, vid liv. Man meddelade även att man gripit en 32-åring man i samband med försvinnandet.

Foto: TWITTER, Claus Bech

FRÅN FÖRSTASIDAN