extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Hannah, 22, föll mot sin död på paradisön – nya spåret

06 sep, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Hannah, 22, föll mystiskt mot sin död på paradisön – nya spåret: ”Finns frågor”
Hanna, 22, dog under mystiska omständigheter på den grekiska ön Korfu.
Nu kan svaret på den unga kvinnans död vara här, skriver The Mirror.
– Det finns frågor kring alkoholen hon drack, säger rättsläkaren Yannis Aivatidis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vild polisjakt efter 24-åring slutar i en krasch
Vild polisjakt efter 24-åring slutar i en krasch

Hannah Emily Byrne, 22, arbatade som polis i samhället Surrey i Storbritannien. Under en semester på paradisön Korfu i Grekland föll den unga kvinnan flera meter mot sin död – under sin första dag på semestern i staden Kavos i söndags.

22-åringen hittades död av förbipasserande, längs en större väg på Korfu. Hon hade då fått svåra skallskador, skriver den brittiska tabloiden The Mirror.

Den unga polisens död har föranletts av många spekulationer i brittisk press. Nu börjar frågetecknen kring 22-åringens död rätas ut.

Nya spåret i 22-åringens död

I The Mirror intervjuades nyligen rättsläkaren, Yannis Aivatidis. Enligt honom kände han en lukt av alkohol under undersökningen.

Nu ställs frågor kring om alkoholen Hannah Emily Byrne konsumerat kan ha innehållit olagliga medel.

Annons

– Det finns frågor om vilken typ av alkohol hon konsumerat. Hade den manipulerats olagligt? Var hon så berusad eftersom det fanns olaglig metanol i drycken? Svaret ligger i de toxikologiska testerna som kommer att genomföras, säger rättsläkaren.

Hittills har 22-åringens skador dokumenterats.

– Fynden inkluderade frakturer i hennes bröstkorg, mage och en liten bristning av mjälten. Men det var en traumatisk huvudskada som dödade henne, säger Yannis Aivatidi.

FOTO: PRIVAT

Annons