Han slog ner hennes dotter – nu jagar mamman mannen

En mamma såg den man som tros ha misshandlat hennes dotter.
I ett viralt klipp på TikTok ser man mamman Tonya jaga mannen ner för gatan i full galopp.
”Mammor blir galna om du rör deras bebisar”, säger en följare på TikTok.

Ett klipp har blivit viralt på TikTok. På filmen kan man se hur en bil stannar till mitt på gatan – och en arg mamma jagar en yngling ner för gatan. Nu har den amerikanska mamman i det virala TikTok-klippet tagit hela affären till domstol.

Anledningen? Att Alice, som ynglingen påstås heta, har hotat att slå ner – och slagit ner mammans dotter Mika.

1,2 miljoner visningar har klippet med titeln “Bytch A$$ punk wanna hit my daughter”, som på svenska kan översättas till ”Rövhålet till pundare som vill slå min dotter”.

På videon kan man se hur mannen lägger benen på ryggen.

Foto: TIKTOK

Ynglingen lägger benen på ryggen så fort han ser mamman

Klippet laddades upp från kontot @tonya031576, tillhörande dotterns mamma Tonya, rapporterar sajten Dailydot. Enligt mamman i videon har mannen hotat att slå, samt slagit hennes dotter.

I det virala klippet får man följa hela händelsen inifrån den bil som stannar till jämsides med två män som bär huvtröjor. Mamman rusar ur bilen mot en av männen, som påstås hela ”Alice”. Han lägger snabbt benen på ryggen och rusar åt motsatt håll ner för gatan.

”Move Bitch”

Sedan får man följa medan kameran filmar hur mamman springer efter den unga mannen ner för trottoaren. Hela klippet tonsätts till rapartisten Ludacris hitlåt “Move Bitch”.

Mamman har efter det virala klippet med 1,2 miljoner visningar kommenterat händelsen på sin TikTok. I klippet påstår hon att hon tagit hela affären till domstol.

Mamman har tagit hoten och våldet till domstol.

Foto: TIKTOK

– I morse gick vi till domstol. Mika springer varje dag över gatan till skolbussen eftersom hon är så rädd. Men i dag ville hon vara en tuff grizzlybjörn. Alice och hans mamma dök inte upp, berättar mamman i en uppdatering på TikTok.

Mamman har även fått sitt konto avstängt, under ett tag, på grund av sina klipp med våldsamt innehåll. Hon har nu återigen fått full tillgång till sitt konto.

Se upp för mammor, hörni

I kommentarsfältet hyllas mamman för sin insats. Följarna och tittarna säger att hon är modig som står upp för sin dotters säkerhet.

En av de mest gillade kommentarerna under klippet skriver:

”Folk säger alltid att det är pappor man bör vara försiktig med. Men det är inte sant. Det är mammor som blir helt galna om man rör deras bebisar.”

Hemsidan Dailydot har sökt kontot @tonya031576 för en kommentar, men har ännu inte fått svar från den vildsinta mamman.

LÄS OCKSÅ: 22-åriga Alexis virala XXL-tvillingar – storleken chockar följarna

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten i badrummet

Foto: TIKTOK

Senaste nytt