Han blev pappa som 83-åring – rörande orden till sonen på 2-årsdagen

20 okt, 2023 
Alberto Cormillot blev pappa som 83-åring
När Alberto Cormillot blev pappa som 83-åring var det många som höjde på ögonbrynen.
Men trots alla elaka påhopp har han och 48 år yngre kärleken Estefanía Pasquini hållit ihop och nyligen firade de sonens 2-årsdag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dave chockar äldreboendet bjuder på fantastisk sång
Dave chockar äldreboendet bjuder på fantastisk sång

Att få barn är bland det största man kan uppleva för många människor. En som fick känna på lyckan senare i livet är den argentinske läkaren Alberto Cormillot, 85. Han blev nämligen pappa som 83-åring tillsammans med sin 48 år yngre fru Estefanía Pasquini.

Den 85-åriga Alberto Cormillot träffade sin nuvarande fru 2019 och paret fick två år senare, den 17 september 2021, sin gemensamma son Emilio.

Alberto Cormillot är näringsfysiolog och han är välkänd i läkarkretsar och varit mycket framgångsrik, men på senare dar är han mer känd för sitt annorlunda familjeliv. Ett familjeliv som ifrågasatts från flera håll – även av Albertos egen familj.

Dotterns tuffa tid efter beskedet

Trots att Alberto och Estefanía har varit överlyckliga över sonen Emilio och pratat öppet om familjelyckan är det flera som höjt på ögonbrynen. 85-åringen har fått kritik och folk har ifrågasatt hur länge han kommer kunna finnas kvar i sonens liv. Något paret dock verkar ta med ro.

Annons

– Allt som folk pratar om nu har vi redan pratat om i tre månader. Jag har inte ställt frågan om min ålder till mig själv, jag gör det nu eftersom andra människor har börjat nämna det, säger Alberto enligt Bright side.

Alberto har sedan tidigare två barn, dottern Renée och sonen Adrián. De har båda accepterat sin pappas beslut, trots den stora ålderskillnaden till sin yngre bror Emilio. Dottern Renée hade dock svårt att acceptera situationen till en början.

Albertos gåvor till sonen Emilio

Men kanske har familjen anledning att vara oroliga över hur lång tid 85-åringen har kvar i livet. Alberto har drabbats cancer två gånger och ett flertalet skador på äldre dar, men han har ändå ett ambitiöst mål. Att bli 105 år gammal.

Och hur det än blir så har Estefanías vänner och familj intygat att mamman, när hon väl blir ensam, inte behöver oroa sig.

Den 85-åriga pappan har också berättat att han reda börjat förbereda gåvor till sonen, till den dagen han inte kommer finnas där.

Annons

– Jag har skaffat honom en telefon, dit jag skickar WhatsApp-meddelanden, ljudinspelningar, bilder och berättar vad jag gör, har han tidigare berättat.

”Låt oss fira livet”

Men trots hur mycket familjen än förbereder sig för den dagen Alberto går ur tiden är det också viktigt att leva i nuet och fira livet.

Och det är precis vad familjen har gjort.

I ett inlägg på Instagram visar de upp hur de nyligen firade sin älskade son Emilios 2-årsdag.

”Tack familj och vänner för att ni delade denna speciella dag med oss, tack för att ni är närvarande i Emilio uppväxt, det fyller min själ. Jag behöver inget annat än att se honom le som han gör”, skriver mamman i ett inlägg.

”En ofattbar gåva i livet, Emilio! Grattis på födelsedagen, min son! Låt oss fira livet”, skriver pappa Alberto.

FOTO: INSTAGRAM

Annons