Gunhild Stordalens pinsamma sexmiss – broderns plötsliga upptäckt

29 dec, 2021 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318
Alex Hartelius
Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen tog på sig en jultröja inför en intervju.
Då gjorde hennes lillebror en intim upptäckt.
”Han frågade om det inte var lite för mycket att posera på tidningsomslaget med rensex över hela bröstet”, skriver hon.
Annons
Danska journalisten hade sex i radio – hör inslaget här
Danska journalisten hade sex i radio – hör inslaget här

Gunhild Stordalen, 42, är läkare och miljöaktivist – men hon är inte någon som upptäcker märkliga detaljer på jultröjor.

I samband med en intervju i norska dagstidningen Dagavisen, passade den medievana aktivisten på att spexa till det och klä på sig en jultröja.

Först när intervjun var klar, och bilderna publicerade, upptäckte hennes bror en märklig detalj:

Gunhild hade tagit på sig en jultröja med renar som såg ut att idka könsumgänge.

Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen, 42, hade tagit på sig en exklusiv jultröja inför intervjun med norska tidningen Dagsavisen. Det hon inte visste var att den var full av sexgalna renar.

”Rensex över hela bröstet”

När han uppmärksammade henne om de brunstiga renarna var det redan för sent. I ett sms till danska Se och Hör berättar Gunhild Stordalen mer utförligt om broderns plötsliga sexupptäckt.

”Han frågade om det inte var lite för mycket att posera på Dagsavisens omslag med rensex över hela bröstet”, skriver hon i sms:et.

Annons

Gunhild Stordalen skriver vidare att det var färgen och det diskreta mönstret som fick henne att sätta på sig jultröjan. Men att mönstret skulle vara så diskret att hon missade sexgalna renar kunde hon aldrig tro.

Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen upptäckte sexmotivet på jultröjan efter att lillebrodern uppmärksammat henne.

”Jag såg INTE Rudolphs sexorgie”

Efter broderns ord var det bara omfamna misstaget och se det som en rolig grej.

”Väldigt roligt och ganska pinsamt. Men är det något vi alla behöver mer av på julen så är det 'peace and love'. Jultröjan med Rudolf levererar som bara den. Dessutom är jag väldigt positiv till att vilda djur förökar sig”, skriver Gunhild Stordalen till Se och Hör.

Gunhild Stordalen har även passat på att lägga upp den uppmärksammade bilden på Instagram, så att alla 196 000 följare också kan få sig ett gott skratt. Hon önskar också alla en trevlig parningssäsong.

Annons

”En viktig läxa jag lärt mig 2021 är att vara uppmärksammad på detaljer... Jag såg INTE Rudolphs sexorgie på jultröjan förrän min lillebror sa att det var en ganska modig outfit att ha på sig på Dagsavisens omslag”, skriver Gunhild Stordalen i inlägget.

Foto: Instagram, Anders Wiklund/TT, Stian Lysberg Solum

Annons