Grannen lämnade sitt barn till Rosalinda – kom aldrig tillbaka

Lola och Rosalinda

Rosalinda skulle passa grannens barn.
Men grannen kom aldrig tillbaka.
Då bestämde hon sig för att själv uppfostra barnet.

Rosalinda har varit med om flera omtumlande händelser i sitt 70 år långa liv. För att kunna dela med sig om allt som hänt har hon ett omtalat Tiktok-konto, med både fina och tragiska berättelser.

Några berättelser sticker ut mer än andra. När Rosalinda var i 20-årsåldern knackade en granne på dörren och frågade om hon ville passa hennes barn medan hon drog och shoppade.

Rosalinda svarade "självklart". Men shoppingen drog minst sagt ut på tiden. Minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år passerade. Grannen kom aldrig tillbaka. Då bestämde sig Rosalinda för att själv uppfostra barnet.

Rosalinda

Rosalinda drömde om barn men kunde inte få några egna. När grannen frågade om hon kunde passa hennes barn så sa hon ”självklart". Grannen kom aldrig tillbaka – och Rosalinda tog över mammarollen.

Tiktok

Maken otrogen med Rosalindas syster

Den nyblivna mamman hade länge drömt om barn. Hon kunde inte få några biologiska, det visade undersökningar som hon gjort.

Rosalinda uppfostrade barnet som om det vore hennes eget och det kom att få en stor plats i hennes liv.

OOOPS..! Mamman ville ha ett barn till – RÅKADE få fyra

En natt när hon kom från ett jobbpass hörde hon ett märkligt ljud på övervåningen. Ljudet kom inifrån hennes systers rum, som vid tillfället bodde hos Rosalinda och hennes make. I rummet såg hon maken och systern ha sex med varandra. Förhållandet var över, men barnet fanns kvar.

– Den lilla pojken stannade hos mig under hela äktenskapet, som jag pratat om förut, och var kvar tills han fyllde 18 år. Då hittade han sin biologiska pappa och lämnade mig för att starta ett nytt liv med honom. Och kanske även hans mor, det vet jag inte, säger Rosalinda i ett klipp, enligt The Sun.

Rosalinda och Adeola

Rosalinda uppfostrade Adeola som om det vore hennes eget barn. När Adeola fyllde 18 år fick han kontakt med sin biologiska pappa. Då flyttade han till honom.

Tiktok

Adopterade dottern Lola

Barnkära Rosalinda hade fått mersmak. Hon bestämde sig för att bli fostermamma och i flera år hade hon barn boendes hos sig, som var i behov av ett kärleksfullt hem.

– Under åren har jag fostrat många barn och till slut bestämde jag mig för att adoptera en dotter, säger hon.

Dottern fick namnet Lola. Hon är i dag 30 år gammal och väldigt nära sin mamma.

– Hon kom till mig i maj, 1990. Hon var en så otroligt fin bebis, säger Rosalinda.

Rosalinda och Lola

Rosalinda adopterade dottern Lola i maj 1990.

Tiktok
Lola och Rosalinda

Lola är i dag 30 år gammal och älskar sin mamma Rosalinda. De har en otroligt fin relation.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: Paret hånas på Tiktok för stora åldersskillnaden

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten i badrummet

Foto: Tiktok

Senaste nytt