Gjorde slut med sexdockan – är nu förälskad i en askkopp

Har hittat en ny glödande partner.

En bodybuilder som gifte sig med en sexdocka förra året har nu skilt sig.
Han har träffat något nytt – nämligen en askkopp från en nattklubb.
Nu vill han installera en konstgjord slida i sin nya kärlek.

Yuri Tolochko har gjort slut med sexdocka Margo. Men bodybuildern från Kazakstan har inte förlorat hoppet – utan hittat en ny kärlek.

36-åringen skapade rubriker tidigare i år med sin kärlek till dockan. Yuri Tolochko berättade då att han identifierar sig själv som pansexual och han kan bli kär i bland annat en karaktär eller bild. Han är även en BDSM-älskare.

Ett dussintals hade samlats vid bröllopet mellan Yuri Tolochko och sexdockan Margo, i november 2020. Men trots det lyckliga bröllopet höll inte relationen. Knappt ett år senare har nu har bodybuildern och sexdockan gått skilda vägar.

Har funnit en rykande het ny partner

Men den fimpade relationen var inget Yuri Tolochko sörjde något djupt över. Utan den kazakstanska 36-åringen har återigen fått tillbaka kärlekens glöd. Den nya partnern är nämligen rykande het – en askkopp från en lokal nattklubb.

Yuri Tolochko hoppas nu kunna installera en konstgjord slida i sin nya kärlek. Detta för att kunna komma närmare varandra, skriver han själv på instagram.

– Allt började med en fotografering. Men sen blev den attraherad av mig, berättar Yuri Tolochko om sin nya kärlek.

– Jag ville röra den igen. Jag ville känna lukten. Jag älskar den brutala doften, känslan av metall mot mitt skinn. Allt är så brutalt, fortsätter han beskriva sin kärlek.

”De har alltid varit levande för mig”

På sin Instagram har Yuri Tolochko lagt upp en bild på sin nya kärlek. Där kan vi se honom omfamna askkoppen. En askopp av rektangulär modell som är cirka en meter hög. Avsaknaden av kurvor verkar inte vara ett större problem.

Yuri Tolochko identifierar sig själv som pansexuell. Han kan förälska sig i en karaktär, en bild, i ett objekt eller bara en person, förklarar 36-åringen.

– Jag har en speciell passion för objekt. De har alltid varit levande för mig. Jag gillar känslan av skarp metall mot mitt skinn. Det är helt fantastiskt.

Margo har fått genomgå en plastikoperation

Enligt lokala medier har dock ingen officiell skilsmässa lämnats in till myndigheterna mellan Yuri Tolochko och askoppen Margo. Så om hela affären askoppen handlar om att någon vänstrar låter vi vara osagt.

I Kazakhstan innebär reglerna för giftermål att båda parterna ska tillhöra olika kön, samt att de är över 18 år. Huruvida man bestämmer kön med objekt, eller ålder till en sådan skrivs inte ut. Men bevisligen har Yuri Tolochko inte enbart lyckats förföra askoppar på nattklubbar, utan även de lokala myndigheter.

Margo har även fått genomgå plastikoperation. Anledningen till detta ska vara att efter världen upptäckte deras relation blev sexdockan osäker på sitt utseende.

– När jag presenterade fotografier på henne för världen fick vi mycket kritik för hennes utseende. Hon fick komplex över detta och vi bestämde oss för att genomgå en operation, berättar Yuri Tolochko om sin forna partner.

LÄS OCKSÅ: Männen fann kärleken i sexdockor: ”Älskar att bli torterad”

LÄS OCKSÅ: Vanligaste olyckorna vid sex – sexologen Suzann Larsdotters varning

Foto: INSTAGRAM, Patrik Österberg/TT

SENASTE NYTT!