75-åringen gifte sig med sin ungdomskärlek – dog efter 2 dagar

Ungdomskärleken gifte sig på nytt – dog två dagar efter bröllopet.

Foto: INSTAGRAM
Paret hittade varandra efter 40 år ifrån varandra – och gifte sig.
Men bara två dagar efter bröllopet så dog Eddie.
”Kan du kolla om det finns något sätt för oss att gifta oss på distans? Älskar dig, älskling”, skrev Eddie till kärleken Patricia.
0:27

Efter reklamen: Kraschar mopeden på spåret – blir nästan mosad av tåget

(0:27)

Efter 40 år hittade paret tillbaka till varandra igen. Eddie och Patricia blev kära som unga, men relationen höll inte. Men när Eddie, som i dag var en cancersjuk 75-åring, drabbades av covid-19 – så bestämde paret att väcka liv i kärleken igen.

Men trots att ungdomsparet hittat till varandra igen, så skulle lyckan bli kort.

Var tillsammans på 70-talet

Men vi tar det från början.

Parets kärleksrelation sträcker sig tillbaka till 1970-talet. Eddie och Patricia gifte sig som unga, men äktenskapet höll inte längre än ett år.

Men trots att det unga parets relation kraschlandade, så släppte aldrig Eddie och Patricia varandra. Under åren fortsatte de att hålla kontakten med varandra.

För fem år sedan hittade paret tillbaka till i varandras famnar. Eddie hade då hunnit fylla 70, och Patricia 69. Det gamla ungdomsparet flyttade ihop och levde lyckligt tillsammans. Men de bestämde att leva som sambos – och att inte gifta sig på nytt.

Drabbades av covid-19 – ändrade allt

Men i januari skulle allting förändras.

Eddie drabbades av covid-19. På sjukhuset kämpad han för sitt liv på intensivavdelning. Från sjukhussängen skickar Eddie ett sms till sin älskade Patricia och frågade om hennes hand, igen.

”Kan du kolla om det finns något sätt för oss att gifta oss på distans? Älskar dig, älskling”, skrev Eddie till sin Patricia över sms.

”Vi var unga och dumma”

Natasha har lagt miljoner på att operera kroppsdelen: ”Läskigt”

I en intervju berättar Patricia om den dramatiska tiden – och om tankarna kring att gifta sig två gånger med samma man.

– Vi var unga och dumma. Vi skilde oss efter ett år men höll kontakten under alla år, säger hon och fortsätter:

– Vi tänkte aldrig riktigt gifta oss igen, säger Patricia enligt Femina.

Tyvärr fick inte det gamla paret träffas på grund av coronarestriktionerna. Men det hindrade inte Eddie som friade över sms. Och Patricia svarade ja på förfrågan, för en andra gång. Paret gifte sig där på Mountain View-sjukhuset i Las Vegas.

Under ceremonin så delades paret upp av en glasvägg. Gästerna? Sjukhuspersonal – och familj som fick stå utanför kapellet.

Men lyckan över det nygifta paret skulle bli kortvarig. Enbart två dagar efter giftermålet avled Eddie i sviterna av covid-19 och sin cancer.

”Det är med stor sorg vi meddelar att Eddie gick bort den 28 januari, med sin familj vid sin sida”, skrev sjukhuset i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Tori dumpade sin make efter att ha snokat i hans telefon – upptäckten

LÄS OCKSÅ: Mamma Alyssa visar upp gravidmagen – chockar sina följare: ”Herregud”

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!