Hon är Cristiano Ronaldos lyxiga fästmö Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo och fästmön Georgina Rodríguez.

ZUMA Press, privat
27-åriga Georgina Rodríguez är fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldos älskling.
Modellen och fotbollsspelaren träffades när hon arbetade i en Gucci-butik.
Nyligen glittrade fästmön i smycken värda nära 32 miljoner kronor på filmfestivalen i Venedig.

Portugisiske fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo, 36, har fyra barn med tre olika kvinnor.

Hans första barn är i dag 11 år och föddes i USA och heter Cristiano Junior. Mamman har förblivit okänd efter en överenskommelse och Cristiano Ronaldo har full vårdnad över pojken. Han har även två tvillingar, dottern Eva och sonen Mateo, som föddes i juni 2017 av en surrogatmamma i USA.

Fem månader senare föddes dottern Alana Martina.

FY! Elaka orden efter parets bröllop: ”Hon gör det för pengar”
Familjen är viktig för modellen Georgina Rodriguez. Tillsammans med Cristiano Ronaldo har hon dottern Alana Martina.

Familjen är viktig för modellen Georgina Rodríguez. Tillsammans med Cristiano Ronaldo har hon dottern Alana Martina. Sedan tidigare har Ronaldo tre egna barn.

PRIVAT

Träffades i Gucci-butik

Snart fyraåriga Alana Martinas mamma är modell, heter Georgina Rodríguez, är 27 år och född i Argentina. Hon har inte velat prata särskilt mycket i media om sin relation med fotbollsstjärnan och nämner sällan honom explicit.

Cristiano Ronaldo träffade henne i Madrid 2016 när hon jobbade som säljassistent i en av Guccis butiker. Kärleksparet förlovade sig hösten 2018.

Georgina föddes i Argentina men växte upp i Spanien. Hon är barn till spanjorskan Ana María Hernández och den nu bortgångne argentinske fotbollsspelaren Jorge Rodríguez, skriver Hola.

Georgina Rodríguez och Cristiano Ronaldo träffades 2016 när Georgina arbetade i en Gucci-butik i Madrid.

Georgina Rodríguez och Cristiano Ronaldo träffades 2016 när Georgina arbetade i en Gucci-butik i Madrid.

PRIVAT

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Ronaldo parade ihop vännen med svägerskan

Georgina har en syster, Ivana Rodríguez. Ivana är förlovad och väntar barn med skulptören Carlos Garcia, som är god vän med Ronaldo, skriver The Sun. Det sägs att det var fotbollsspelaren som introducerade vännen för sin svägerska 2018.

Georgina Rodríguez jobbar som modell men gillar också att tillbringa mycket tid med sina barn.

Georgina Rodríguez jobbar som modell men gillar också att tillbringa mycket tid med sina barn.

Privat

Georgina Rodríguez och de fyra barnen väntas flytta med till Manchester när Cristiano Ronaldo byter klubb från Juventus till Manchester United.

Men innan flyttlasset från Italien går hann den tjusiga modellen göra en spektakulär entré under filmfestivalen i Venedig.

Smycken för 32 miljoner

Där syntes Georgina Rodríguez i sällskap av Anna Dello Russo, redaktör för Vouge. Folk på plats sa till tidningen The Sun att 27-åringen andades stil och klass.

Inte så konstigt.

Runt hals, händer och fingrar gnistrade riktiga dyrgripar för 32 miljoner svenska kronor. Bara förlovningsringen är värderad till över 7,7 miljoner. Smyckena matchades med en exklusiv Birkinväska från Hermès och kavaj och klänning, allt i ljust blå.

Röda läppar, mittbena och en stram elegant knut fulländade looken.

Smyckena Georgina Rodríguez syntes i på filmfestivalen sägs vara värda 32 miljoner kronor.

Smyckena Georgina Rodríguez syntes i på filmfestivalen sägs vara värda 32 miljoner kronor.

Mondadori Portfolio

Det sägs vara den dyraste ringen en fotbollsspelare någonsin gett en färstmö. Men om någon har råd är det nog Ronaldo – han beräknas vara god för 500 miljoner pund, alltså 5,9 miljarder i svenska kronor.

Men Georgina Rodríguez bidrar också till hushållskassan. Förutom att hon jobbar som modell har hon sin egen klädlinje, OM by G, som hon presenterade på Instagram för sina 27,1 miljoner följare i våras.

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodríguez träffades i Madrid. Två år senare friade Ronaldo med en ring värd 7,7 miljoner.

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodríguez träffades i Madrid 2016. Två år senare friade Ronaldo med en ring värd 7,7 miljoner.

PRIVAT

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

LÄS OCKSÅ: Stjärnan helt förstörd – 1-åringen dog i sjukdomen

FOTO: Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio/Sipa USA, ZUMA Press, privat

Senaste nytt