Gary, 23, fann kärleken i Almeda, 76, på hennes sons begravning

Almeda Hardwick och Gary Hardwick

Almeda Hardwick träffade 17-årige Gary på sin sons begravning.
Nu öppnar de upp om åldersskillnaden, kärleken och sexlivet.
– Det var helt fantastiskt och överträffade alla mina drömmar, säger Gary.

Kärleken har inga gränser, ingen ålder, inga spärrar och så vidare. Gary och Almeda Hardwick är kanske det största exemplet i världen på det.

Almeda hade upplevt mycket sorg i sitt liv. Maken Donald dog 2013 i följderna av diabetes och hon sörjde honom djupt. När livet var som tuffast förlorade hon även sin 45-årige son Robert.

Det var som att begravning på begravning planerats. Men mitt i all sorg skulle det vända. På sonens begravning närvarade nämligen 17-årige Gary.

Almeda Hardwick och Gary Hardwick

Gary Hardwick träffade Almeda Hardwick på hennes son Roberts begravning. Tre veckor senare gifte de sig. Då var han 17 år gammal och hon 71 år gammal.

Instagram

Gary dras till äldre kvinnor: ”Kär i min lärarinna”

Det var som att stjärnorna stod rätt för dem den dagen. Gary hade bara ögon för Almeda, Almeda hade bara ögon för Gary.

Båda var också på en plats i livet där de letade efter en livspartner: Almeda med sin döda make och Gary som precis lämnat ett förhållande med en 77-årig kvinna.

– Det här med fascinationen för äldre kvinnor började redan när jag var en liten grabb, har Gary tidigare sagt.

– Jag tror det kan ha börjat när jag var åtta. Jag blev kär i min lärarinna.

Almeda Hardwick och Gary Hardwick

Almeda Hardwick och Gary Hardwick är öppna om kärlekslivet och har tidigare berättat att de låg med varandra för första gången på bröllopsnatten.

Youtube

Gud hörde Garys böner

Ödet förenade dem. Kanske såg de bara omkastade siffror och inte någon åldersskillnad på 54 år. Oavsett vad så gick det av bara farten och de förlovade sig två veckor senare.

Det snabba förhållandet blev blixtsnabbt när de gifte sig sex dagar senare och Gary flyttade in i Almedas hus i Tennessee. I huset bodde även hennes barnbarn som var tre år äldre än Gary. Sifferblinda Gary kunde inte bry sig mindre.

– Almeda är fullständigt underbar. En fantastisk kvinna. Hon är så ung i hjärtat att vi aldrig ens funderar på åldersskillnaden. Nu vet jag att Gud hörde mina böner om att träffa en sådan här kvinna, sa Gary.

Garys hyllning till Almeda

Kanske är det även Gud som sett till att förhållandet fortsatt varit passionerat och stabilt. I dag är Gary 23 år och Almeda 76. De verkar vara allt annat än trötta på varandra och i ett inlägg på Instagram hyllar maken sin fru på bröllopsdagen.

”Oavsett hinder vi stött på de senaste sex åren så har vi alltid övervunnit dem tillsammans, för det är sann kärlek”, skriver han och fortsätter:

”Sann kärlek betyder att stå starka bredvid varandra när världen är emot en. Det är du och jag för alltid”.

OMAKA? Kevin, 61, gifte sig med 19-åring – polisanmäldes

Gary agerar relationsexpert på TikTok

Och visst har det känts som att världen varit emot paret några gånger. Många har haft åsikter om relationen och tyckt att åldersskillnaden varit alldeles för stor.

Det har fått Gary att tröttna rejält på allt hat och nu har han börjat agera relationsexpert på Tiktok.

”Låt aldrig någon stjäla din lycka, oavsett om det är din familj eller vänner, för de som betyder något kommer att älska dig för den du är och gör de inte det så förtjänar de inte att vara en del av ditt liv. När du blir av med det giftiga i ditt liv så kommer du bli så mycket gladare”, skriver han enligt The Sun.

Gary Hardwick och Almeda Hardwick

Gary Hardwick flyttade in hos Almeda Hardwick strax efter bröllopet. I huset bor även Almedas barnbarn, som är tre år äldre än Gary.

Youtube

Öppnar upp om sexlivet

Paret utelämnar inte mycket åt slumpen och har flera gånger pratat om sitt sexliv. Nyligen avslöjade Gary att de låg med varandra på bröllopsnatten och att det därefter bara fortsatt.

– Det var helt fantastiskt och överträffade alla mina drömmar. Hon är verkligen min drömkvinna och den fysiska biten i vårt förhållande kunde inte vara bättre.

Även Almeda stämmer in och säger att hon visste direkt att Gary var mannen i hennes liv.

– Jag var gift med min första make Donald i 43 år, så när han dog 2013 efter sju månader på sjukhuset fick jag försöka klara mig själv.

– Jag dök upp på jobbet på Walmart med tårar i ögonen och mina kollegor frågade hur det var fatt. Innerst inne så letade jag efter min själsfrände.

Den själsfränden hittade Almeda sen i Gary.

LÄS OCKSÅ: Paret hånas på Tiktok för stora åldersskillnaden

LÄS OCKSÅ: Iris, 82, om heta stunderna med yngre maken

Foto: TikTok, Youtube

Senaste nytt