Föräldrarnas chock när könet på ”identiska tvillingarna” avslöjas

Paret Spanner skrattar när de har öppnat sin konfettikanon och blå konfetti syns flyga ut. Till vänster tittar de på varandra förvånat.

Foto: Tiktok
Familjen Spanner hade fått höra att de skulle få identiska tvillingar men chockades på festen när könet skulle avslöjas.
”Vi kan inte tro det”, skriver paret i en video på Tiktok, enligt The Sun.

Festen när tvillingarnas kön skulle avslöjas slutade i chock för brittiska makarna Spanner som hade fått höra av sjukvården att de skulle få identiska tvillingar.

Genom att öppna en konfettikanon med antingen rosa eller blå konfetti som symboliserar könet skulle de få reda på om det var flickor eller pojkar i magen. De har redan en son sedan tidigare och hade en magkänsla att de skulle få två söner till och att konfettin därmed skulle vara blå.

I en video på Tiktok syns paret avfyra en konfettikanon som sprutar ut blå konfetti vilket får makarna och festdeltagarna att jubla.

Men strax därefter får paret en ny konfettikanon och ser minst sagt förvånade ut. När de avfyrar den flyger plötsligt rosa konfetti ut och båda tappar hakan.

Föräldrarnas ord: ”Kan inte tro det”

Eftersom identiska tvillingar är just identiska är det omöjligt att få ett tvillingpar där en är tjej och en är kille och det visade sig att paret inte alls skulle få identiska tvillingar utan tvåäggstvillingar, en flicka och en pojke.

"Vi kan inte tro det. Vi har fått höra från vecka tolv att det skulle bli identiska tvillingar", skriver paret i Tiktokvideon som har delats av kontot ideal.gender.reveal.

FOTO: Ideal.gender.reveal/Tiktok

FRÅN FÖRSTASIDAN