Följarnas kraftiga reaktion mot storfamiljen – efter semesterbeslutet

Sue Radford

Storbritanniens största familj fick totalt hjärnsläpp på lyxsemestern.
Nu chockas följarna av märkliga detaljen.
”Det sägs att man förlorar hjärnceller för varje barn man får”, skriver en person.
0:50

Efter reklamen: Han var pappa till världens största familj

(0:50)

Sue och Noel Radford lever ett hektiskt liv med sina 22 barn. Familjen har flera gånger öppnat upp om tumultet i tv-programmet 22 kids and countin och berättat om hur det faktiskt går till att leva ett så stort familjeliv.

Kändisskapet från programmet har också gjort att familjen inte längre kan bo kvar i det nyrenoverade lyxhuset, vilket Sue Radford tidigare bemödat sig över.

– När du är en del av offentligheten så vet folk var du bor. Vi har människor som dyker upp utanför vårt hus för att ta bilder. Det har kommit till en gräns där vi måste flytta någon annanstans för att kunna vara ifred, sa hon till The Sun.

Familjen Radford

Noel och Sue Radford har 22 barn tillsammans.

S Meddle/ITV/REX

Sues ilska efter massiva kritiken: ”Extremt”

Storbritanniens största familj saknar inte pengar. Sue och Noel driver ett framgångsrikt bageri och tjänar utöver det stålar på tv-programmet samt sociala medier.

Den goda ekonomin har också gjort att familjen kunnat unna sig lite extra. Det verkar sticka i ögonen på följarna och Sue har tidigare fått hård kritik för hur mycket pengar hon lägger på barnen varje jul och även att hon köpt för dyra madrasser till barnens sängar.

”Jag har jobbat extremt hårt för att komma dit vi är i dag. Jag tror folk glömmer bort att vi inte bara har vårt bageri, vi har också jobbat hårt med vårt mediabolag och filmat för vårt nya program precis som många andra 'influencers'. Jag hatar det ordet men de flesta andra Youtubers driver inte ett framgångsrikt företag samtidigt, skrev Sue Radford i en kommentar på Instagram.

Sue Radford

Sue Radford har tidigare fått hård kritik för att hon spenderar för mycket pengar på barnen.

Ken McKay/ITV/REX

Ellies svåra chock efter upptäckten

Trots ett framgångsrikt bageri måste familjen emellanåt spara in på degen. Nyligen berättade Sue att elkostnaderna i lyxhuset börjat skena och de tvingades se över vilka saker som behövde vara på och av i hemmet.

Men det verkar inte vara så alarmerande att familjen inte har råd att unna sig en lyxresa utomlands. Nu har Noel och Sue tagit med sig sin stora familj till USA och haft en heldag på vattenlandet Universal Volcano Bay i Florida.

Däremot är det inte billigt. Det blev 16-åriga dottern Ellie varse när hon skulle handla korv till familjen. Hon blev så tagen av hur dyrt det var med nöjesfältsmat att Sue var tvungen att dela med sig av händelsen på sociala medier.

Familjen Radford

Några i familjen Radford drog till USA på semester och besökte nöjesparken Universals Vulcano Bay.

Instagram

Sues besked efter dotterns chock

I en rad stories på Instagram dokumenterade hon dottern Ellies chockartade reaktion.

– Hon kom tillbaka och sa ”mamma, jag är i chock”. 165 kronor för en varmkorv, ja, det är väldigt dyrt att äta här i parken, sa Sue Radford, enligt The Sun.

Hon fortsatte:

– Ellie var bara chockad över hur dyrt det var. Jag tror hon var glad att hon inte behövde betala notan.

Korv

Sue Radfords dotter Ellie köpte en korv för 165 kronor och blev chockad hur dyrt det var. Korven på bilden har inte med familjen Radford att göra.

Springlane

Följarnas kraftiga reaktion: ”Förlorar hjärnceller”

Familjen har också delat med sig om hur virrigt det kan vara på en nöjespark. När familjen ska namnge åkturerna de åkt under dagen råder total förvirring, vilket många i kommentarsfältet roat sig åt.

”Det sägs att man förlorar hjärnceller för varje barn man får”, skriver en person.

”Det här fick mig att skratta rätt ut på jobbet! Jag tror att ni blir förlåtna på grund av värmen och allt folk”, skriver en annan.

Sue Radford

Sue Radford köpte en kall och blå drink på Universals i Florida. Här njuter hon av den.

Instagram

LÄS OCKSÅ: Familjen har 22 barn – oväntade avslöjandet från döttrarna

LÄS OCKSÅ: Så lyxigt lever landets största familj med 22 barn

Foto: Instagram, Springlane

SENASTE NYTT!