Föddes med en arm och två händer – så lever hon i vardagen: ”Enkelt”

Berrett Huntsman, 19, föddes utan arm – men med två händer.

Foto: TIKTOK
Den unga kvinnan föddes med en arm – men med två händer.
Nu visar honupp hur hon tacklar hon vardagssysslor hur lätt som helst.
– Låt mig visa er, säger Berrett Huntsman, enligt The Sun.
Sarah föddes utan armar "världens bästa mamma"
0:36

Efter reklamen: Sarah föddes utan armar "världens bästa mamma"

(0:36)

Slå på ljud

19-årige Berrett Huntsman har fått en imponerande följarskara på videoplattformen Tiktok. I sina minutlånga klipp gör 19-åringen öppenhjärtliga skämt om sin kroppsform – som är deformerad sedan födseln.

På plattformen har 19-åringen samlat ihop imponerande 200 000 följare. Men alla är inte vänliga mot den unga kvinnan, utan hon möts ofta av hån och elakheter. Ett faktum som Berett Huntsman inte låter sig påverkas av. Däremot försöker hon alltid svara på nyfikna frågor om hennes kroppsform.

Berrett Huntsman, 19.

Foto: TIKTOK

För Berett Huntsman föddes med endast en högerarm, men två händer. På stället där vänsterarmen brukar sitta saknar hon arm men har där emot en halvt utvecklad hand. Många på plattformen undrar hur 19-åringen tacklar vardagssysslor med sin deformation.

Får nyfikna frågor: Hur rakar du dig?

En av 19-åringens följare frågade nyligen:

”Inte meningen att låta dryg, men hur tar du på dig en tröja? Eller hur rakar du din armhåla? Du är väldigt vacker” frågar en följare Berrett.

Med ett leende svarade Berrett på frågan. I ett svarande klipp filmar 19-åringen från sitt badrum för att visa sina följare hur det går till:

– Du är inte första som frågar detta, trots att frågan är lite märklig. Men jag ska visa er! Normalt gör jag detta i duschen. Men nu gör vi det här ute, säger den unga kvinnan framför badrumsspegeln.

Visar upp enkla metoden

Med en elektrisk rakapparat löser 19-åringen uppgiften utan några synliga problem.

– Jag förstår att det till en första anblick ser svårt ut, men det är faktiskt jättelätt. Det känns som ni trodde att det fanns ett mysterium, eller hemligt knep, säger Berett i klippet.

– Det är verkligen allt jag gör. Det är enkelt, säger Berrett och håller upp rakapparaten.

19-åringen visar upp hur hon med enkelhet rakar sig under armen.

Foto: TIKTOK

FRÅN FÖRSTASIDAN