Mamman fick äntligen sin son via IVF – då fick skåpbilen sladd

Rachael Thorold fcik sitt barn via IVF.

Foto: TT/ Louis Thorold Fundation
En 36-årig mamma hade äntligen lyckats få ”den perfekta sonen” via IVF.
Men plötsligt fick en skåpbil sladd när Rachael Thorold var ute och promenerade med barnvagnen.
– Du kommer alltid att vara i våra hjärtan. Och oroa dig inte, jag tar hand om alla dina gossedjur, säger mamma Rachael Thorold
503 Service Unavailable

Äntligen hade 36-åriga Rachael Thorold fått sin efterlängtade son. Genom konstgjord befruktning, IVF hade hon äntligen blivit mamma. Pojken fick heta Louis Thorold. Men den lyckliga historian skulle få ett tragiskt slut.

IVF-prov.

Kallestad, Gorm

– Jag hade väntat så länge för att det skulle hända. Vi hade en ganska lång resa innan vi lyckades med IVF för att få honom. Men tillslut kom han – och han var perfekt, säger Rachael Thorold, 36, till BBC.

Foto: Louis Thorold Fundation

Familjen var lycklig. Rachael Thorold var ute en januaridag och promenerade med sin fem månaders gamla bebis, längs med en trottoar i Waterbeach, Storbritannien.

En skåpbil fick sladd – och kom rakt mot barnvagnen och mamman Rachael

Då inträffade den tragiska olyckan.

Plötsligt kom en skåpbil, av märket Renault Master. Bilen hade fått sladd på vägen. Skåpbilen träffade både mamma Rachael Thorold och den fem månaders gamla Louis Thorold som låg i barnvagnen.

Rachael Thorold hamnade i koma i tio dagar efter olyckan. Under en månads tid driftade hon in och ur medvetslöshet. Det skulle ta henne 118 dagar innan Rachael Thorold kunde lämna sjukhuset. Utan hennes son, Louis Thorold.

Sonen, Louis Thorold, som bara var fem månader gammal omkom. Barnet låg i barnvagnen när skåpbilen fick sladd.

En skåpbild fick sladd när mamman Rachael var ute och gick med barnvagnen.

Foto: imageBROKER/dst

– Jag kom ihåg att jag var gravid. Och eftersom det inte fanns något barn bredvid mig, insåg jag snart att jag måste ha förlorat honom. Jag kände i hjärtat att jag hade förlorat honom, berättar 36-åriga Rachael Thorold om sjukhusvistelsen.

Barnets pappa, Chris Thorold: ”Jag är helt förkrossad. Jag är sorgsen hela tiden”

Barnets pappa, Chris Thorold var helt förkrossad. Hans fru, Rachael Thorold låg på sjukhuset i koma. Hans son Louis Thorold på fem månader hade omkommit i kraschen.

– Jag är helt förkrossad. Jag är sorgsen hela tiden, om jag ska vara ärlig. Jag tror inte någon kan förstå hur fruktansvärt det är för alla inblandade, inte endast för mig och Rachael, berättade Chris Thorold enligt brittiska The Mirror.

– Vi kan inte göra något för att få tillbaka Louis. Han var en otrolig liten pojke. Han och mamma Rachael var helt oskiljaktiga. De spenderade aldrig en stund isär, fortsätter pappan att berätta enligt den brittiska tidningen.

Mamma Rachael Thorold har själv inga minnen från olyckannvid trottoaren i Waterbeach. En dag hoppas hon kunna gå tillbaka dit hennes son dog.

ELÄNDE 12-årig pojke – fick ström genom hela kroppen

Hon berättar att detta är en process som kommer ta lång tid att återhämta sig ifrån. Rachael Thorold är nu inlagd på rehabilitering. Men redan 2022 hoppas hon kunna försök få barn med Chris Thorold.

LÄS OCKSÅ: 11-årig flicka har blivit mamma – familjen ovetandes: ”En chock”

LÄS OCKSÅ: Chocken: Halima Cisse från Mali väntade sju barn – läkarna missade två

Foto: Louis Thorold Fundation, Kallestad, Gorm, imageBROKER/dst

SENASTE NYTT!