extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Faye, 19, visste inte att hon var gravid – tills foten stack ut

15 sep, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Faye, 19, visste inte att hon var gravid – tills fot stack ut
19-åringen visste inte att hon var gravid – förrän en fot stack ut.
Eftersom Faye White inte visste att hon var gravid fortsatte hon festa och röka.
– Det är svårt att veta hur det kommer att påverka henne, det kan utvecklas längre fram, berättar mamman, enligt The Sun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lets Dance-Tobias besviken på Charlotte Kallas barnnamn
Lets Dance-Tobias besviken på Charlotte Kallas barnnamn

Den unga mamman Faye White, 19, från Essex, England, hävdar att hon inte visste att hon var gravid förrän hennes dotters fot stack ut ur henne, skriver brittiska The Sun.

Den 6 maj i år födde 19-åringen, under dramatiska omständigheter, sin dotter Luna-Grace Behrens. Inte en sekund innan förlossning visste Faye White att hon var gravid.

För tabloiden The Sun berättar 19-åringen om de dramatiska timmarna. För Faye White hade under en tid känt att något inte stod rätt till.

Tog sex olika test – alla negativt

Men att det skulle vara en graviditet hade hon trott var omöjligt.

– Jag tog sex olika graviditetstest under de nio månaderna jag var gravid. Alla visade negativt, berättar den unga mamman.

Däremot erkänner Faye White att hon och hennes pojkvän Aidan Behrens, 21, kanske inte använt de säkraste metoderna. De hade bland annat skippat preventivmedel helt.

Annons

– Jag visste ju att det fanns risk, säger Faye.

Eftersom hon inte visste att gravid hade hon levt sitt liv som vanligt – och festat på under tiden, helt ovetandes om att ett liv växte i hennes mage, skriver The Sun. Hon avskrev alla symtom som något annat.

”Allt var som vanligt, tills…”

Tills den dagen hennes lilla Luna ville ut.

– Allt var som vanligt, tills vattnet gick. Jag gick på toaletten och kände att något ville ut, säger den unga mamman som ringde sin styvmor direkt.

Det tillkallades ambulans och ”problemet” identifierades omedelbart på plats.

Väl på BB beskriver Faye händelsen som väldigt chockartad.

– Jag var väldigt förvirrad. Hon ploppade verkligen ut. Från att jag kände något, så var hon helt ute på två timmar. Det gick så fort, berättar Faye.

Luna föddes i vecka 37

Luna föddes i vecka 37. Hon led av flera komplikationer som kan påverka henne av resten av livet. Men både mor och dotter fick komma hem tio dagar efter förlossningen.

Annons

– Det är svårt att veta hur det kommer att påverka henne, det kan utvecklas längre fram, berättar mamman.

Nu försöker den 19-åriga mamman bara sjunka tillbaka i mammarollen. Hon kallar Luna för sitt ”lilla mirakel”. Sedan tidigare har 19-åringen sonen Brody-chase.

– Hon har verkligen trotsat alla odds. Hon mår otroligt. I dag kan jag inte föreställa mig ett liv utan henne.

FOTO: FACEBOOK

Annons