Familjens sorg efter Maddie, 22: ”Obeskrivbar smärta”

Maddie Durant-Hollamby, 22, hittades död i sin äldre pojkvän Ben Greens villa. Nu misstänker polisen att han dödat Maddie och sedan tagit sitt eget liv.

Privat
Familjen fick en chock när dottern Maddie, 22, hittades död i en villa.
Nu misstänker polisen att hon blivit mördad av sin äldre pojkvän och chef.
– Vi kämpar för att ge familjen svar, säger polisens utredare Nicole Main.

I fredags slog anhöriga till 22-åriga Maddie Durant-Hollamby larm till polisen. De hade inte hört ifrån henne och var oroliga för hennes hälsa. En polispatrull åkte på rutin ut till en adress i Wimblington i brittiska Cambridgeshire.

Väl där gjorde polisen en fruktansvärd upptäckt. I villan hittade patrullen den 22-åriga Maddie Durant-Hollamby och en man döda.

Beskedet till familjen var förkrossande.

TRAGISKT Alex, 28, dog i bilkrasch – efterlämnar två små barn

Familjen: ”Våra hjärtan är krossade”

I ett gemensamt uttalande skriver familjen att chocken och smärtan är obeskrivbar:

Vi är helt förkrossade efter förlusten av vår Maddie, vår vackra dotter, syster och systerdotter. Våra hjärtan är krossade och det är omöjligt att ens föreställa sig ett liv utan henne. ”

Familjen beskriver Maddie som en social och omtänksam vacker ung kvinna som helst av allt tillbringade tiden med familj och vänner. Hon var framgångsrik på jobbet och konstnärligt lagd, enligt sina nära och kära.

Mamman: ”Du var vår värld”

Maddies mamma Rachel, 46, har skrivit ett långt inlägg på sociala medier där hon delar med sig av sorgen.

”22 år av kärlek till den här fantastiska tjejen kommer aldrig vara nog. Vi trodde vi hade ett helt liv tillsammans framför oss. Snälla ni, krama era nära och kära lite hårdare och pussa på dem lite mer. Du vet aldrig när det är sista gången du har den möjligheten”, skriver Rachel.

”Du var vår värld och våra liv är inte kompletta utan dig. Himlen kan skatta sig lycklig över dig.”

22-åriga Maddie Durant-Hollamby hittades död i sin pojkväns villa.
Privat

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Polisens misstänker mord

Nu misstänker polisen att det rör sig om ett mord, skriver brittiska tidningen The Sun.

Den döde mannen har identifierats som den 41-årige marknadschefen och pappan Ben Green. Polisen säger samtidigt att de inte söker någon ytterligare gärningsperson.

Ben Green ska ha hittats liggande bredvid Maddie, skriver tidningen.

Men exakt vad som hänt är fortfarande höljt i dunkel.

Ben och Maddie ska ha träffats på företaget de båda arbetade på, hon som marknadsförare och han som hennes chef, och inlett en kärleksrelation. Maddie bodde fortfarande hemma men sov ofta över hos sin 19 år äldre pojkvän.

22-åriga Maddie Durant-Hollamby hittades död i sin pojkväns villa.
Privat

Dödade Maddie – sedan tog han sitt liv

Vänner till paret säger att de verkade lyckliga tillsammans och polisen uppger att de inte har hittat något som tyder på att Maddie Durdant-Hollamby utsattes för våld i nära relation.

Men nu misstänker alltså polisen att Maddie dödats av Ben Green och att han därefter tog sitt liv.

”Många unga flickvänner”

En kvinna som vill vara anonym säger till The Sun att Ben Green ofta hade unga flickvänner. Kvinnan bodde granne med Green under ett och ett halvt år.

– De liknande henne. De var unga, i åldern 22 till 30 år. Han hade årminstone tre flickvänner. Ofta var de tillsammans i ett halv år, sen dök en ny tjej upp, säger kvinnan.

Hon tyckte grannen framstod som arrogant och dryg. Det var svårt att lära känna honom, ofta hälsade han inte ens tillbaka när hon sa hej till honom.

En annan granne bekräftar att Ben Green knappt hälsade när de stötte på varandra och att han gärna omgav sig med unga kvinnor.

”Var en fantastisk pappa”

Ben Greens vänner beskriver däremot en fantastisk kamrat och pappa. De säger att Maddie och Ben var ihop i ungefär två år.

– Jag känner med hans barn som han älskade så mycket. Han såg till att tillbringa mycket tid med dem. Han var en otrolig pappa och han kommer vara väldigt saknad av sina barn, säger en vän.

Ben Green misstänks ha dödat sin yngre flickvän Maddie och sedan tagit sitt eget liv.
Privat

En vän till Ben blev förhörd av polisen när han kom till brottsplatsen för att ta reda på vad som hänt vid hans kompis hus. Vännen har svårt att förstå vad som gått snett. Enligt honom verkade Ben och Maddie kära och lyckliga tillsammans.

Nyligen hade paret varit utomlands tillsammans.

– Han har det inte i sig att göra någonting sådant. Jag vet inte vad som hände och vet inte vad som gick fel, men det är verkligen hemskt. Ben är en bra kille, säger vännen.

Två väninnor till Maddie säger att de pratade med henne kort före det misstänkta mordet. Då verkade allting vara normalt.

Det sista vi sa till varandra var ”jag älskar dig”, skriver vännerna.

Polisen: Vi försöker hitta svaren

Utredningsledaren Nicole Main på polisen i Northamptonshire beskriver händelsen som mycket tragisk.

– Våra tankar är med familjen och Maddies vänner. Vårt team har arbetat ihärdigt i 48 timmar för att förstå omständigheterna som ledde till att de här två personerna dog. Maddie Durdant-Hollamby var en ung kvinna med en ljus framtid och vi kämpar för att ge familjen svar på sina frågor kring hennes död, säger hon till The Sun.

LÄS OCKSÅ: Tvåbarnsmamman Elsie hittad död i lyxvillan

LÄS OCKSÅ: Kvinna hittade nyfödd pojke i soprum

FOTO: PRIVAT / Northamptonshire-polisen

SENASTE NYTT!