Familjens chock – tre dagar efter att pappan dödförklarades

Alla trodde att Ryan var död – innan chockbeskedet kom

FOTO: Facebook
Ryan Marlow, 37, förklarades död och familjen var hemma och sörjde. Tre dagar senare kom ett telefonsamtal som chockade alla – precis innan organen skulle doneras.
Vaccinmotståndare på sjukhus "Gör inte samma misstag som mig"
0:27

Efter reklamen: Vaccinmotståndare på sjukhus "Gör inte samma misstag som mig"

(0:27)

Slå på ljud

Ryan Marlow fördes till sjukhus i slutet av augusti efter att ha drabbats av den bakteriella sjukdomen listeria. Trebarnspappan hade fått en kraftig svullnad i hjärnan och hamnade i koma.

Kort senare fick frun Megan mardrömsbeskedet att maken var kliniskt hjärndöd. Hon och de tre barnen var förstås förkrossade, men mitt i den största sorgeprocessen kom plötsligt ett telefonsamtal från sjukhuset.

21-åringens guddotter föddes bara timmar efter hans död: ”Redan bestämt”

Plötsligt blodflöde

Precis innan Ryans organ skulle opereras bort, och doneras, märkte läkaren att Ryan plötsligt hade ett blodflöde till hjärnan och att hans fötter rörde på sig.

Mycket riktigt visade tester att hoppet ännu inte var ute, men läkarna tror fortfarande att skadan är så allvarlig att Ryan inte kommer att återhämta sig.

– Han skulle egentligen vara hos en begravningsbyrå just nu, men han är inte hjärndöd mina vänner, säger Megan i en inspelad video på hennes Facebook.

Ryan ligger fortfarande i koma, och familjen har hopp om att pappan återhämtar sig.

Flygplan kraschar in i bro – bilkameran fångar ögonblicket

Se klippet här!

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN