Familjen sålda allt och reste jorden runt – efter hemska tragedin

Familjen sålde allt – och gav sig ut på äventyr runt jorden.

Foto: INSTAGRAM
Efter flera dystra besked och dödsfall, så bestämde sig Nat och Ben Lingard för att leva här och nu.
Så familjen sålde allt, tog sina barn ur den trygga vardagen – och reste jorden runt.
– Livet är för kort, säger mamma Nat Lingard.
0:25

Efter reklamen: 11-åring utsedd till världens snabbaste trummis

(0:25)

En olycka kommer sällan ensam, är något Nat Lingard kan skriva under på. Inom loppet av sex veckor förlorade de tre stycken närstående familjemedlemmar. Sin pappa, mamma och styvmamma.

Men istället för att helt gå under i sorg – bestämde hon att det var dags för förändring. Och Nat fick med sin make Ben och de tre gemensamma barnen på tåget. Eller rättare sagt husbilen.

Chocken efter mamma Michellas bild på gravidmagen:”Inga ord

Gjorde sig av med alla sina ägodelar

Sagt och gjort. Familjen sålde alla sina ägodelar. Ja, allt. Huset, alla möbler, smycken och bilen. Istället införskaffade familjen sig en husbil – och gav sig ut på äventyr.

– Ben och jag har alltid velat resa mycket, men så blev vi båda framgångsrika inom våra yrken, fick tre barn, köpte ett hus och ett gäng katter. Innan vi visste ordet av det hade livet tagit över våra drömmar, allt rullade bara på, säger Nat för tidningen GimpsbyLive.

Varningen för tjuvarnas nya metod – så gör de för att lura dig

Har besökt 13 olika länder – med sin husbil

Första anhalt? Storbritannien. Sedan har familjen, som består av fem personer, samt ett par katter, rest över engelska kanalen till Frankrike – och vidare till Italien, Slovenien och Kroatien.

Totalt har de besökt 13 olika länder under sin färd. De har sovit vid otroliga vattenfall, hoppat bungyjump och besköt Dinseyland. Allt har dokumenterats på familjens youtube-kanal. Familjen vill nämligen inspirera andra familjer att ta samma steg. Men det har inte alltid varit lätt.

Trots att familjen sålde av alla sina ägodelar, så har det varit tufft med den ekonomiska biten. Att resa runt med tre barn är inte direkt billigt. Men under resans gång har mamma Nat extraknäckt som engelsklärare. Barnen hemundervisas av föräldrarna för att klara sin skolgång samtidigt.

Ångrar inget: ”Du får ett bra liv”

Även om äventyret låter tufft – så är det inget familjen ångrar.

– Mitt tips till alla är att hitta ett sätt att leva sitt liv som om du inte vore garanterad någon morgondag. Du får bara ett liv, säger Nat.

LÄS OCKSÅ: Max jätteilska efter pappans död – vännen Conrad gifte sig med mamman

LÄS OCKSÅ: 32-årige Alex dog – flickvännen använde hans sperma

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!