Familjen Radford har 22 barn – oväntade avslöjandet av barnen

Familjen Radford har 22 barn – oväntade avslöjandet av barnen

Familjen Radford har 22 barn och klassas som en av Storbritanniens största familjer.
Trots att föräldrarna Noel och Sue har flera barn att hantera så verkar de flesta bli sedda.
”Tack för att du stöttar mig och visar mig vägen”, skriver ett av barnen.
Han var pappa till världens största familj
Slå på ljud

Familjen Radford har seglat upp i topp som en av Storbritanniens största familj. De lever ett lyxliv och har ofta visat upp familjelivet på sociala medier.

På bilder kan man se hur familjen avnjuter tid i jacuzzin, leker och tittar på film i den stora trädgården. De har nyligen även byggt en egen utebar så barnen inte behöver gå in i det stora huset för att släcka törsten.

Noel Radford, 50, och Sue Radford, 46, fick sitt första barn Christopher, 31, när Noel var 18 och Sue 14. Sen dess har det gått av bara farten och i dag är de föräldrar till hela 22 barn.

Så har familjen Radford råd att leva lyxliv

Världen har länge kunnat följa den stora brittiska familjen. De visade upp sitt hem, sina barn och sitt privatliv i tv-programmet ”15 Kids and Countin” för första gången 2012. Med åren har serien tvingas byta namn och heter i dag ”22 Kids and Countin”.

Familjen är även aktiva på sociala medier och de drar in pengar på både Instagram och Youtube. Noel och Sue varvar influencerrollen som bagare och äger ett eget bageri.

Trots att de måste leva ett hektiskt och intensivt liv, så verkar även barnen uppskatta vad föräldrarna gör för dem.

Barnens kärleksfulla ord: ”Jag älskar dig”

Nu har två av barnen, döttrarna Tillie och Hallie, tagit sig tid till att skriva två lappar med kärleksfulla ord riktade till Noel och Sue.

”Käre pappa, tack för allt, för de snälla sakerna du gör. Tack för att du alltid finns där och sätter oss före allt annat. Tack för att du stöttar mig och visar mig vägen. Jag önskar att jag sa det här oftare. Jag älskar dig”, skriver en av döttrarna till pappa Noel.

Även mamma Sue har fått en skriven lapp med ord som skvallrar om en stabil familjerelation. På den lappen står det exakt samma sak som på lappen till pappan.

Barnens kärleksfulla lappar har blivit virala och föräldrarna Noel och Sue har lämnats rörda av barnens fina ord.

”Vi har verkligen de finaste barnen. Tillie och Hallie har skrivit dessa för mig och Sue”, skriver de i ett inlägg på Instagram, enligt Daily Star.

Radfords kärlekslapp

Döttrarna Tillie och Hallie ville visa sin uppskattning och uttryckte stor beundran över Noel och Sues föräldraskap.

LÄS OCKSÅ: 37-åriga mamman har 11 barn – är gravid på nytt

LÄS OCKSÅ: Sveriges största familj med 17 barn – så lever de i dag

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN