Familjen gick från barnlösa till att ha NIO barn på tre år

Jake Young

Jake och Maxine Young har fått nio barn på tre år.
Nu delar de med sig av det hektiska familjelivet.
– Varje dag är annorlunda för oss, säger Jake.
Kvinnan tvingades föda på motorvägen – hör det dramatiska larmsamtalet här
Slå på ljud

Det svänger fort i livet. För tre år sedan var det bara Jake och Maxine Young som behövde ta hänsyn till varandra. Sen föddes parets första barn. Strax efter sonens födsel bestämde sig paret för att utöka familjen.

De tog hand om fyra fosterbarn, som även var syskon, och det tog inte lång tid innan de bestämde sig för att adoptera ungarna. Helt plötsligt att de gått från ett till fem barn.

När Maxine Young kort därpå blev gravid igen, den här gången med fyrlingar, trodde de inte sina ögon. Barnen föddes i juli förra året och på bara tre år hade Jake och Maxine fått nio barn.

Jake Young

Jake Young och Maxine Young blev niobarnsföräldrar på tre år. I en youtubevideo guidar Jake hur en dag i familjens liv kan se ut.

Youtube

Så är en typisk morgon med ungarna

Livet som småbarnsförälder är hektiskt. Livet som förälder till nio barn är inget undantag. I en youtubevideo visar Jake Young upp livet som niobarnspappa och hur en vanlig dag kan se ut.

Dagen börjar med en desperat jakt på kaffe, som tagit slut i hemmet i Blake Count, USA. Jake Young passar även på att köpa donuts, apelsinjuice, äpple och vispgrädde. Han vet att ungarna kommer behöva frukost när han kommer tillbaka.

Efter frukosten beger han sig ut till trädgården med de fem äldsta barnen för att leka. Några gungar, andra hoppar studsmatta.

Jake Young leker med ungarna

Jake Young leker med ungarna i en lek som heter ”attackera pappa”.

Youtube

”Varje dag är annorlunda”

Sen är det dags att väcka fyrlingarna. De har en bra morgon och är glada. Han busar lite med ungarna och tar på dem kläder. Det finns dock fem andra barn som också vill ha uppmärksamhet och kommer in i rummet för att leka med syskonen.

– Det roligaste av allt är att det brukar kallas morgonrutin, eller att du vet hur dagen i ditt liv kommer att se ut, men varje dag är annorlunda för oss, säger Jake Young i videon.

Jake Young och fyrlingarna

Jake Young ser till så att fyrlingarna får möta dagen med rena kläder och ett glatt humör.

Youtube

Mammans oro innan fyrlingarnas födsel

Maxime Young berättade i en intervju med amerikanska 69 News förra året att hon innan sin första sons födsel haft flera missfall. Hon blev förvånad när hon blev gravid med fyrlingarna eftersom hon inte behövt genomgå en IVF-behandling.

Hon reflekterade också över kommande livet som niobarnsmamma.

– Läkarna är oroliga över bebisarna och vi är oroliga över våra andra barn, hur det kommer gå att släppa in fyra till bebisar i en familj som redan har fem, sa hon.

LÄS OCKSÅ: Chocken: Halima Cisse från Mali väntade sju barn – läkarna missade två

LÄS OCKSÅ: Julia, 26, föddes utan livmoder – fick hjälp av mamma Ewyn

Foto: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN