Familjemedlemmar kvävda till döds i bastun – på 5-stjärniga hotellet

Familjemedlemmar kvävda till döds i bastun

De fyra ryska familjemedlemmarna hade precis checkat in på lyxhotellet och gått för att njuta av några avkopplande timmar på spat.
En timme senare hittades alla fyra kvävda till döds i hotellets bastu.
– Vi är alla i chock efter händelsen, säger en talesperson för hotellet.
Systerns sorg efter mordet på läraren Sabina, 28
Slå på ljud

Den ryska familjen från Moskva bestående av pappa Sergey Burenkov, 60, hans fru Natalya Burenkova, 58, dotterns Katya, 31, och dotterns partner Nikita Belousov, 37, hade alla precis checkat in på lyxhotellet Gloria Palace Hotel i Albanien.

Bara en timme efter att de checkat in begav sig hela familjen ner till hotellets spa för att njuta och koppla av. Men vad de inte visste då var att de skulle få uppleva allt annat än avkoppling. Något som bland annat The Sun rapporterar om.

Hittades av serveringspersonalen

Väl inne i bastun inträffade det fruktansvärda. Bara inom loppet av några minuter hade alla fyra i familjen mystiskt dött utav kvävning inuti lyxhotellets bastu.

En teori om familjens tragiska öde är att de kan ha kvävts av ångor eller någon form av gas i bastun och polisen håller på att undersöka om ventilationssystemet i bastun fungerade korrekt.

Familjen hade precis beställt in mat och dryck och väntade på att bli serverade när de dog. Det var servitören som hittade alla fyra avlidna familjemedlemmar.

– Jag ropade flera gånger att deras och drycker och den färska frukten var här, säger en hotellarbetare, enligt albanska medier och fortsätter:

– Ingen svarade, så jag gick in i bastun och hittade dem alla. En person låg på en solsäng, två låg på bastubänkarna. Den sista satt med benen i poolen.

Hotellpersonalen i chock efter mystiska dödsfallet

Efter den tragiska upptäckten förhördes all personal på hotellet av polisen. Enligt The Sun undersöks det också om det var något tekniskt fel på bastuanläggningen eller om någon i personalen kan ha orsakat olyckan.

Även alkoholhalten i alla offrens kroppar har undersökt.

– Vi är alla i chock efter händelsen. I nuläget är hela situationen och dödsfallet fortfarande oklart, vi väntar på ytterligare expertis och en rättsmedicinsk rapport, säger en talesperson för hotellet.

LÄS OCKSÅ: Teorin: Emma och Thomas mördade sonen Arthur, 6 – sjuka bevisen

LÄS OCKSÅ: Kokain-mormor Susan, 72, död i ”råttfyllt”-fängelse i Portugal

FOTO: Facebook/hotells.com

FRÅN FÖRSTASIDAN