Exets offentliga hån – efter Elon Musk och Mark Zuckerbergs fajt: ”Hjärnskada…”

11 aug, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Exets offentliga hån – efter Elon Musk och Mark Zuckerbergs fajt: ”Hjärnskada…”
Elon Musks ex hånar honom offentligt – efter att han förhalar fajten med Facebooks vd Mark Zuckerberg.
– Elon är väldigt stark, men… säger Grimes, enligt Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här exploderar gigantiska Space X Starship
Här exploderar gigantiska Space X Starship

Teslagrundaren, raketmakarenoch numera sociala medie-baronen Elon Musk, 52, ska fajtas mot Facebooks vd Mark Zuckerberg, 39. En fajt som Italiens kulturminister erbjöd att hållas Colosseum i Rom.

Inte illa! Men är man två av världens rikaste personer finns de få arenor som kan mäta sig. Men än har den uppmärksammade fajten inte blivit av.

Anledningen?

Elon Musk har förhalat… Teslagrundaren och numera ägaren till sociala medieforumet X, tidigare Twitter, säger sig invänta en operation, skriver Expressen som hänvisar till internationella medier.

Hånar exet Elon Musk

Facebook-grundaren Mark Zuckerberg säger själv att han ”inte direkt håller andan” om den uppmärksammade fajten ens blir av.

Även Elon Musks ex, Claire Elise Boucher, som även går under artistnamnet Grimes, ger sin syn på saken. Hån hånar nu båda sociala medie-ägarna:

Annons

– Jag skulle föredra att den inte blir av. Jag älskar gladiatorspel, men att se pappan till dina barn i en fysisk fajt är inte den trevligaste känslan man kan ha. Men det kommer inte att orsaka hjärnskada så det kanske är en bra sak eftersom killarna tydligen behöver ett utlopp för att visa hur maskulina de är, säger Grimes till Wired.

Utgången? Den vill inte Grimes spekulera om.

– Elon är väldigt stark men Zuck verkar träna väldigt mycket, säger Grimes.

FOTO: TT/Arkiv

Annons