kärlek och förhållanden

Ex-pojkvännen Dan dejtade kända ”8-åringen” – avslöjar intim detalj

Ex-pojkvännen Dan dejtade kända ”8-åringen” Shauna Rae – avslöjar intima sexdetaljerna

FOTO: Instagram
Dan, 27, dejtade under en period kända tv-profilen Shauna Rae, 23-åringen som är fast i en 8-årings kropp.
Nu avslöjar han de intima detaljerna om deras sexliv.
– Vi kom varandra väldigt nära, säger han i The Sarah Fraser Show.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salming: ”hockeyspelare = douchebags?”
0:33

Efter reklamen: Bianca Salming: ”hockeyspelare = douchebags?”

(0:33)

Slå på ljud

Shauna Rae, 23, är en välkänd tv-profil i USA. Faktum är att hon innehar huvudrollen i TLC-realityserien I am Shauna Rae som handlar om hennes speciella liv. Rae är nämligen bara 116 centimeter lång – alltså kortare än en genomsnittlig 8-åring.

När hon bara var sex månader gammal diagnosticerades hon med en ovanlig form av hjärncancer. Hon behandlades med cellgifter, men behandlingen gjorde att hennes hypofys, en hormonbildande körtel, slutade att fungera.

– Läkarna sa att jag hade växt färdigt. Mina ben hade smälts samman och min växt stannade på 116 centimeter, har hon berättat i serien.

Shauna Rae är bara strax över en meter lång.

Shauna Rae är bara strax över en meter lång.

FOTO: Instagram

Hade långdistansförhållande med Dan Swygart

Hon har tidigare pratat om svårigheterna att hitta en pojkvän, eftersom de flesta män inte vill dejta någon som ser ut som en liten flicka. Runt nyår kom däremot ett glädjebesked från Shauna Rae. Hon hade börjat dejta en walesare som heter Dan Swygart, 27.

När du bygger en relation med henne är det viktigt att erkänna hennes funktionshinder, förbise det och se till vem hon är som individ. Hon är den otroliga och inspirerande 23-åriga kvinnan som bara råkar vara lite kort, sa Dan.

Dan och Shauna i hennes program I am Shauna Rae.

Dan och Shauna i hennes program I am Shauna Rae.

FOTO: Youtube/TLC

Hans mamma Helen var inte lika lycklig över deras romans.

De är bara vänner. Det finns ingen kärleksrelation. Han har bara dykt upp i deras show, det är bara det, sa hon enligt Daily Star.

Lyckligtvis för mamma Helen slutade det inte väl för Shauna och Dan. Eftersom han bor i Wales och hon på Long Island i USA kunde de bara ha ett långdistansförhållande – någonting som inte höll i längden(!).

Dan fick ofta höra att han var ”ute med ett barn” när han dejtade Shauna.

Dan fick ofta höra att han var ”ute med ett barn” när han dejtade Shauna.

FOTO: Instagram

Kallades för ”pedofil”

Många internettroll kallade Dan för ”en pedofil” för att han ”dejtade ett barn”. Efter att Shauna bekräftade uppbrottet i sin serie gick Dan Swygart ut och röt till mot alla belackare på nätet.

Jag tycker att attityden hos vissa människor är äcklig. Hur vågar man ta ifrån Shauna hennes mänskliga rättighet, att ha en koppling, en vänskap, en relation med någon annan? Vem är du som att säger att hon inte kan ha det?

I måndags var Dan Swygart inbjuden som gäst i podcasten The Sarah Fraser Show. Då berättade han mer om deras kortvariga förhållande. Bland annat avslöjade han någonting som många varit nyfikna på. Hur såg deras sexliv ut?

Dan avslöjar de intima sexdetaljerna.

Dan avslöjar de intima sexdetaljerna.

FOTO: Instagram

– Vi kom varandra väldigt nära på en känslomässig nivå. Men det blev aldrig riktigt fysiskt. Vi kysstes en gång, säger han och bekräftade därmed att paret aldrig hade sex.

De chattade i flera månader från olika delar av världen innan han beslutade sig för att åka och hälsa på henne. När de hade känt varandra i åtta månader beslutade han sig för att ställa upp och vara med i hennes program I am Shauna Rae. Han ångrar inte sin medverkan, men säger att de snabbt insåg att den romantiska kemin inte fanns mellan dem.

Paret insåg att de inte skulle passa i ett romantiskt förhållande. Men de är än i dag goda vänner.

Paret insåg att de inte skulle passa i ett romantiskt förhållande. Men de är än i dag goda vänner.

FOTO: Youtube/TLC

– Min livsstil är väldigt annorlunda jämfört med hennes. Men vi är fortfarande väldigt, väldigt goda vänner. Det kommer alltid att finnas plats i våra hjärtan för varandra. Vi kommer alltid att ha en underbar vänskapsrelation, säger Dan.

Många kvinnor har hört av sig

Han öppnar också upp i podcasten om hur jobbigt han tyckte att det var att få så mycket näthat. Det tog hårt på honom att folk skrev att han var äcklig, sjuk och en pedofil.

– Det kändes som att världen höll på att krossa mig. Jag har aldrig varit så låg i hela mitt liv, säger han.

Samtidigt berättar han att hans medverkan i tv-programmet har öppnat flera dörrar. För trots att relationen med Shauna Rae inte gick som han hade hoppats från början har flera kvinnor hört av sig till honom.

FOTO: Instagram, Youtube/TLC

FRÅN FÖRSTASIDAN