tragiska livsöden

Ettåriga dottern dog i mammans famn efter hemska olyckan

Ellianna, 1, dog i mamma Alainas, 25, famn efter bilolyckan

FOTO: Facebook
Den lilla byn Robards, Kentucky, är i sorg.
Alaina Majors, 25, och hennes dotter Ellianna, som nyligen fyllt 1 år, blev påkörda av en bil och den lilla flickan omkom i början av oktober, skriver amerikanska Newsner.
Filmstjärnans känslosamma tal mot vapen
0:38

Efter reklamen: Filmstjärnans känslosamma tal mot vapen

(0:38)

Slå på ljud

Att skaffa barn är oftast en av livets höjdpunkter för de flesta människor. Så var det också för Alaina och Brandon Majors från Kentucky, USA. Paret gifte sig 24 april 2021 och såg fram emot ett liv tillsammans som man och fru.

Bara ett par månader senare hade familjen utökats. Dottern Ellianna föddes i september 2021. Den lilla flickan var älskad från den allra första stunden som hennes föräldrar såg henne.

Polisen fick ett samtal

Månaderna gick och de stolta föräldrarna drog sig inte för att publicera bilder föreställande sig själva med den söta dottern på sociala medier. På så sätt kunde även släktingar och vänner se hur den lilla flickan växte och utvecklades.

Elliannas ettårsdag firades givetvis med tårta, ballonger, presenter och allt som hör ett lyckat barnkalas till. Tyvärr skulle det visa sig att Elliannas första födelsedag även skulle bli hennes sista. Jorden är onekligen en grym plats att leva på.

Tisdagen den 4 oktober, klockan 11.20 på förmiddagen, gick Alaina och Ellianna ut på gatan för att hämta post i sin brevlåda. Kort därefter fick polisen i Henderson County ett samtal. En hemsk olycka hade just inträffat.

En farlig plats

Det visade sig att en 25-årig bilförare hade åkt i området i sin Chevrolet och precis gasat över ett backkrön. På andra sidan krönet kom mamman och dottern gående – de blev påkörda och ettåriga Ellianna dog direkt i sin mammas famn.

Pappa Brandon tillsammans med Ellianna.

FOTO: Facebook

Alaina fördes till sjukhuset för att få behandling. Hennes hälsotillstånd är fortfarande inte känt.

– Det var en hemsk och helt onödig olycka som skulle kunna ha undvikits om föraren inte hade gasat på över backen, säger Alainas farbror Michael Englehardt enligt Newsner.

Samtidigt påpekar han att backkrönet, platsen där Ellianna dog, har varit en farlig och otursförföljd plats i många år.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN