Elva barn som ser EXAKT ut som sina föräldrar

20 aug, 2021 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Lika som bär
Vissa behöver inte fundera på hur de kommer se ut när de växt upp.
Några är nämligen kopior av sina föräldrar.
Här är elva bilder som knappt går att skilja åt.
Annons
Mamma fick dotter när hon var 13 – ALLA tror de är systrar
Mamma fick dotter när hon var 13 – ALLA tror de är systrar

De flesta har någon gång vandrat runt planlöst i livet och tänkt "hm, undrar hur jag kommer se ut när jag blir äldre". Sen har vardagen fortsatt och man har släppt tanken, kanske fångat upp den någon gång igen, stannat upp, reflekterat och sen släppt den igen.

För andra människor är tanken främmande. De vet redan hur de kommer se ut. Det är nämligen bara att titta på deras föräldrar. Genetiken är slående. Snarlik. Här är elva otroliga porträtt på barn som ser ut exakt som sina föräldrar.

”Min pappa och jag, 38 års åldersskillnad”

Lika som bär
Hade det inte varit för den något sämre upplösningen på översta bilden hade man aldrig kunnat säga vem som är vem. De har till och med liknande klockor, kläder och koppar. ”Han brås på sin far” får en helt ny innebörd.

”Min bror och hans son, 1988 och 2020”

Lika som bär
Redan 1988 ville en liten grabb rädda världen. Han förde över den modiga viljan på sin son, som 32 år senare tog på sig samma dräkt och gjorde sig redo för att axla hjälterollen. De ser minst sagt identiska ut.

“Min dotter som tvååring 1998 och mitt tvååriga barnbarn 2019”

Lika som bär
Tvååringen till vänster växte upp och blev mamma till tvååringen till höger. Hon förde över både utseende och ett avancerat minspel till dottern. Här är det nästan helt omöjligt att avgöra vem som kommer från 1998 respektive 2019.

”Min syster och jag 1984 och mina döttrar nu”

Lika som bär
Här handlar det inte bara om en kopia, utan två. Systrarna från 1984 till vänster är snarlika systrarna till höger.

”Min pappa och jag, båda 24 år och med samma glasögon”

Lika som bär
Det var det sjukaste! Samma frisyr, skägg, kostym och slips. De verkar även dela samma synfel eftersom de har samma glasögon.

“Jag som 9 månader och min dotter som 9 månader”

Lika som bär
Mor och dotter, båda 9 månader gamla. Det är väldigt likt, men hade varit bättre om de haft samma hatt. Oavsett vad ser de lika förvirrade ut båda två.

”Samma näsa, samma hår och samma glasögon”

Lika som bär
Superlikt! Hade det inte varit för den svartvita bilden till höger hade man trott att det var samma person. Återigen verkar en fars dåliga synfel vara ärftligt. Det är mindre kul.

“Min pappa och jag 1980, och min son och jag 2018”

Lika som bär
Nu har de ju skrivit ut årtalen i bilden vilket är lite fuskigt. Men oerhört likt får man ändå säga att det är. Ungarna verkar bära samma kläder och se ungefär lika roade ut.

”Min son och jag, 33 års ålderskillnad”

Lika som bär
Samma blonda hår och samma lockar. Visst är det likt. Däremot är de inte av samma kön. Personen till vänster är en pojke och personen till höger är pojkens mamma som liten.

”Min man 1978 och hans dotter 2012”

Lika som bär
Visst, det är likt – men ser inte nästan alla bebisar ut så här?

”Min pappa och hans vän och vännens son och jag”

Lika som bär
På översta bilden ser du pappan och vännen. På understa ser du vännens son och pappans son. De verkar vara lika i utseendet, men också i kamratskapen. Fint.
Annons

Foto: Reddit

Annons