22-åringens svar – efter hatet mot giftermålet med 50-åriga maken

PAret träffades 2018 – har två barn tillsammans.

Foto: SWNS
22-åriga Elize träffade 50-åriga Rick på sitt jobb på bensinmacken.
Hon stod bakom kassan, han skulle handla bensin – sedan dess har deras kärlek varit lågor.
Men nu hånas paret för deras ålderskillnad.
– Jag tror att folk automatiskt tänker det värsta om relationer med stort åldersgap, säger Elize Geaghan-Forbes, enligt The Mirror.
0:36

Efter reklamen: Starka ögonblicket då döva pappan får syn på sin dotter i bröllopsklänning

(0:36)

Trots att det skiljer 28 år mellan paret – så har kärleken mellan Eliza Geaghan-Forbes, 22 och 50-åriga Rick blomstrat. De träffades av en slump på Elize arbetsplats. Sedan dess har de gift sig och skaffat två egna barn.

Men deras förhållande får ständig kritik – på grund av det enorma åldersgapet. Hela 28 år skiljer det mellan paret. Men för Elize och Rick så är det inget problem.

Rick, 50 år tillsammans med sin fru Elize, 22. Tillsammans har de två barn, Aaron och Rowan.

Är lyckliga – även i sovrummet

Enligt Elize har hon alltid haft smak för äldre män. För The Mirror berättar hon att parets sexliv är fenomenalt och att de båda är väldigt lyckliga i sovrummet.

– Jag har alltid haft smak för äldre män. Många yngre är intresserade av vårt sexliv. Jag berättar då att vi är väldigt kompatibla. Han har ett väldigt högt sexdriv, säger Elize.

Men Elize erkänner att många i hennes familj inte helt uppskattade relationen.

– De var oroliga att jag skulle fara illa. Men i dag accepterar alla vår relation. Vi är lyckliga, har de gott finansiellt och mår fantastiskt.

Paret träffades 2018. Snart var de även lyckligt gifta.

Foto: SWNS

Har barn tillsammans – och är lyckligt gifta

Paret har två små barn. Aaron, som är 19 månader gammal och lille Rowan, som bara är 5 månader. Sedan en tid tillbaka är de även lyckligt gifta. Paret bor i den amerikanska delstaten Maine.

Men när paret är ute på stan drar de ofta till sig blickar. Elize får ofta frågan om hon är Ricks dotter, men frågor likt dessa rör inte henne ryggen berättar hon enligt The Mirror.

– Jag tror att folk automatiskt tänker det värsta om relationer med stort åldersgap. Folk utgår alltid från att den yngre personen utnyttjas och betraktas som offer. Men det kunde inte vara längre från sanningen.

Paret träffades 2018 – på en bensinstation

– Jag träffade Rick första gången 2018, när jag jobbade på en bensinstation. Han var då verkligen inte intresserad av någon i min ålder. Men jag fick smak för honom. Jag la till honom på Facebook.

Okänsliga frågan om Annie Lööfs privatliv – starka reaktionen

– Han var verkligen respektfull och tog hänsyn till min ålder. Jag fick jobba länge innan jag kunde övertyga honom att jag var allvarlig. Sen är resten historia. Vi är i dag lyckligt gifta och har två barn tillsammans, säger Elize enligt The Mirror.

LÄS OCKSÅ: Mamma Tanya, 40, dejtar sin sons bästa vän – som är 22 år gammal

LÄS OCKSÅ: Amandas svåra chock efter snuskiga upptäckten bakom sonens säng

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!