Elizabeths nya sambo flyttar in – intima orden: ”Älskar drottningen”

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth har en ny sambo.
Nu flyttar personen in i slottet.
90-årige Tony älskar att hoppa trampolin
0:39

Efter reklamen: 90-årige Tony älskar att hoppa trampolin

(0:39)

Slå på ljud

Drottning Elizabeths hälsa har varit kraftigt ifrågasatt den senaste tiden. Trots att året bara är halvvägs har det varit ett turbulent 2022 och många är oroliga för den annars så kärnfriska 96-åringen.

Den vacklande hälsan har även gjort att drottningen tvingats skära ned på sina uppdrag. Det kommer i en tid då drottning Elizabeth firar 70 år på tronen och hela England dukar upp till stor fest.

– Jag har hört att anledningen till att drottningen har dragit ner på sina uppdrag är att hon sitter i rullstol, har tv-profilen Christopher Biggins sagt i brittisk morgon-tv, enligt Svensk Dam.

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth har den senaste tiden ställt in flera uppdrag, men under en hästshow förra veckan dök hon upp med ett leende på läpparna.

James Whatling / MEGA

Prinsparets chockartade besked – kommer på firandet

Det brittiska hovet har tidigare meddelat att drottning Elizabeth inte kommer att medverka på de traditionsenliga trädgårdsfesterna i år, något som Hänt rapporterat om.

I stället lägger hon allt krut på det stora firandet den 2 juni. Firandet kommer att pågå i hela fyra dagar och prins Harry och hertiginnan Meghan har lovat att dyka upp.

Prinsparet får dock skippa det traditionella firandet på balkongen i Buckingham Palace, då familjemedlemmarna begränsas till drottningen och de som fortfarande har kungliga förpliktelser.

Hertiginnan Meghan och prins Harry

Hertiginnan Meghan och prins Harry kommer att besöka London för att fira drottning Elizabeth.

MISC

Hovets oro: ”De har säkert avrått Harry och Meghan”

Enligt Daily Mail har att ett tv-team från Netflix följt efter prins Harry och hertiginnan Meghan den senaste tiden och man misstänker att de är i full färd med att spela in en dokumentär.

Enligt experten Russell Myers är hovets rådgivare djupt oroliga att prinsparet ska utnyttja besöket för att få fram lite rörligt material på drottning Elizabeth under det storartade firandet.

– De har absolut slagit en järnring runt henne. De har säkert avrått Harry och Meghan från att göra det, men vem vet vad de kommer att göra? säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Drottningens nya sambo – flyttar in i slottet direkt

Men mitt i all turbulens har nu drottning Elizabeth fått ett riktigt glädjebesked. Nära vännen Angela Kelly har enligt Hello Magazine flyttat in i Windsor Castle för att vara nära drottningen.

Den nya sambon har beskrivits som en syster för drottningen. I närmare 30 år har hon jobbat som rådgivare, påkläderska och personlig assistent för drottningen. De delar även ett gemensamt intresse för smink och kläder.

Angela Kelly

Angela Kelly flyttar in i Windsor Castle och blir sambo med drottning Elizabeth.

Terry Harris/Shutterstock

Sambons ärliga ord: ”Jag älskar drottningen”

Det är inte första gången som Angela Kelly provar på sambolivet med drottning Elizabeth. Under coronapandemin bodde hon på Windsor Castle för att vara nära monarken när hon försattes i karantän.

– Jag älskar drottningen och allt som har med henne att göra. Hon har låtit mig komma närmre henne genom åren. Jag skulle aldrig gå över gränser som satts och jag känner vördnad för drottningen, sa Angela Kelly till The Telegraph 2007, rapporterar Expressen.

Angela Kelly

Angela Kelly har tidigare sagt att hon älskar drottningen och att hon aldrig skulle gå över några gränser.

REX

Foto: James Whatling / MEGA, MISC, Terry Harris/Shutterstock, REX

FRÅN FÖRSTASIDAN