tragiska livsöden

Elin, 22, död i cancer – hann precis gifta sig med sitt livs kärlek

Elin Holmsten och Albin Fagrell Holmsten på sin bröllopsdag och Elin själv till höger i en midsommarkrans.

FOTO: Instagram
Historien om 22-åriga Elin som döende i cancer uppfyllde sin dröm om att gifta sig med sitt livs kärlek Albin berörde hela Sverige.
Nu har hon dött i sviterna av cancern.
”Du lärde mig vad kärlek innebär och jag har inte gått en sekund med dig utan att känna mig älskad”, skriver Albin i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tog bort tungan efter cancern – gjorde en ny av sitt ben
0:32

Efter reklamen: Tog bort tungan efter cancern – gjorde en ny av sitt ben

(0:32)

Slå på ljud

Det var i höstas som Elin Holmsten, 22, fick veta att hon inte skulle överleva sin cancer – och att hon kanske bara hade ett halvår kvar att leva.

Men innan dess ville hon uppleva sin högsta önskan, att gifta sig med sin livs kärlek Albin Fagrell Holmsten, 25. Han friade till henne samma dag hon fick mardrömsbeskedet och hon svarade självklart ja. Hänt Nyheter har tidigare skrivit om Elin som tvingades planera både sitt bröllop och sin begravning samtidigt.

Svenska folket samlade in hundratusentals kronor

Elin och Albin blev omskrivna i flera medier och medverkade även i Efter Fem i TV4 och berättade om det tragiska livsödet.

– Det var otroligt tufft att få höra att jag kommer dö av det här och jag kommer dö snart, sa Elin i Efter Fem och berättade att Albin bröt ihop medan hon själv först bara kände tomhet.

Historien skapade stort engagemang hos svenska folket som inte var sena att bidra när Elin startade en insamling till bröllopet där hon fick ihop hundratusentals kronor.

Albin Fagrell Holmsten och Elin Holmsten håller varandra i händerna på bröllopet.

I början av december gifte sig Elin och Albin.

FOTO: Instagram

I början av december sa Elin och Albin båda ja till varandra på sitt drömbröllop.

– Det bara pirrade i magen. Jag var så lycklig att äntligen få säga ja, äntligen få se honom. Jag var bara helt magiskt lycklig och jag är fortfarande magiskt lycklig över den här chansen vi har fått att säga ja till varandra, sa Elin i Efter fem den 8 december.

Nu har Elin somnat in i sviterna av sin cancer, skriver Expressen. Hon blev bara 22 år.

Elin Holmsten på sin bröllopsdag.

Elin Holmsten på bröllopsdagen.

FOTO: Instagram

Känslosamma orden: ”Du lärde mig vad kärlek innebär”

Albin har delat ett känslosamt inlägg på sin Instagram där han beskriver sin kärlek till sin fru.

”Du lärde mig vad kärlek innebär och jag har inte gått en sekund med dig utan att känna mig älskad. Vi fick inte den tid vi förtjänade ihop, men vi hann med så mycket ändå. Att jag får bära ditt efternamn gör mig så stolt och det kommer påminna mig om dig när allt känns tungt. Du påverkade människor i hela Sverige med din berättelse och kommer alltid bli ihågkommen för din visdom och din kämparglöd”, skriver Albin bland annat i inlägget och avslutar med ”Tids nog ses vi vi nog i Nangijala”.

Även på Elins Instagram har ett känslosamt inlägg publicerats.

”Nu har tiden kommit då jag har lämnat detta livet. Ett orättvist kort liv. Men ett liv där jag fick uppleva massvis av kärlek och värme. Jag vill tacka er alla för stödet ni har gett mig och min familj under denna tid”, står det bland annat i hälsningen.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN