Efter skilsmässan från Shakira – fotbollsstjärnans ex bryter tystnaden

21 jun, 2022 
Efter skilsmässan från Shakira – fotbollsstjärnans ex bryter tystnaden
Fotbollsstjärnan Gerard Piqué och artisten Shakira har gått ut med att de separerar.
Något som har förvandlat Piqués ex-flickvän Núria Tomás liv till en ren mardröm.
– Det har varit fullskaliga trakasserier och förödelse, berättar hon i en video på Instagram.
Annons
Zlatan slår sönder spelarbussens vindruta
Zlatan slår sönder spelarbussens vindruta

För ungefär två veckor sedan gick fotbollsstjärnan Gerard Piqué, 35, och världsartisten Shakira, 45, ut med att de separerar. Stjärnparet har varit tillsammans i tolv år och har två barn ihop.

”Vi är ledsna över att bekräfta att vi går skilda vägar. För våra barns välbefinnande, som är vår högsta prioritet, ber vi att ni respekterar deras privatliv”, skrev Shakiras kommunikationsbyrå i ett pressmeddelande.

Efter nyheten om separationen började direkt rykten om att Barcelonaförsvararen varit otrogen att florera.

Ex-flickvännens avslöjande ord om förhållandet med Piqué

Ryktena tillbakavisades dock snabbt av Gerard Piqués team och flera spanska medier skrev också att det inte var otrohet som låg bakom uppbrottet.

Annons

– De var i ett öppet förhållande, så det har inte varit någon otrohet, säger journalisten Diego Revuelta enligt spanska Marca.

Men uppbrottet har fortsatt att skapa rubriker. Nu går fotbollsstjärnans ex-flickvän Núria Tomás ut och berättar att hennes liv blivit till en mardröm efter skilsmässan.

I en videoserie på Instagram har hon bland annat pratat om hur det är att vara mamma och affärskvinna. I samband med Piqués och Shakiras skilsmässa så publicerade hon ett klipp där hon också pratar om sina tidigare relationer, något som gjorde att allas blickar vändes åt henne.

Hatet mot exet: ”Trakasserier”

Núria Tomás, som har varit på sjukhus med sitt nyfödda barn, har fått tusentals meddelanden från folk som är nyfikna på vad hon hänt med den fotbollsspelande ex-pojkvännen.

Annons

– Det har varit fullskaliga trakasserier och förödelse av min telefon medan jag var på sjukhuset. Det har varit en mardröm. Men jag har också fått fina meddelanden. Jag vill tacka medierna som endast har rapporterat att jag gett ut serien utan att döma mig, säger hon i en Instagramvideo enligt Marca och fortsätter:

– Om du har kommit hit (till min Instagram) för att någon sålt in att jag gjort en serie där jag pratar om en relation jag hade för tolv år sedan så kommer du inte hitta det. Du kommer att bli besviken. Om ni är på jakt efter kontroverser eller något sådant så finns det inte. Serien sammanföll med nyheten om mitt ex och jag kände inte till det.

FOTO: Instagram/Joan Valls/Urbanandsport/Nurphoto/REX

Annons