TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Efter Lauren Chos mystiska försvinnande – nu hittas människorester

13 okt, 2021 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
En kropp har hittats i anslutning till sökandet av Lauren Cho, en försvunnen 30-årig kvinna.
Hon skulle träffa en ”hemlig vän” när hon försvann spårlöst i öknen för fyra månader sedan.
– Hon försvann inom ett fönster på 10 minuter, säger Cody Orell.
Annons
Gabrielle Petito – Här är allt vi vetBrand logo
Gabrielle Petito – Här är allt vi vet

Mänskliga kvarlevor har upptäckts vid Yucca Valley, i Kalifornien under lördagen. Kroppen har hittats i samband med sökandet av den försvunna kvinnan Lauren Cho, 30, rapporterar The Sun.

Myndigheterna har ännu inte bekräftat om kvarlevorna tillhör den försvunna 30-åringen. Försvinnandet av Lauren Cho är något Hänt rapporterat om tidigare.

Lauren Cho var en kock från New Jersey. Av vänner kallades hon ”El”. Hon sågs senast till den 28 juni, när hon skulle promenera från den bostad hon och vänner hade hyrt tillsammans.

Lauren Cho, 30, försvann i öknen när hon skulle promenera från en bostad, som hon hyrt tillsammans med vänner. Enligt hennes bekanta skulle hon träffa en ”hemlig vän”.

Uppmärksammades först efter Gabby Petito

Hennes försvinnande uppmärksammades i samband med mordet av influencern Gabby Petito, som försvann i en nationalpark. Något Hänt även rapporterat om.

Annons

Många har anklagat myndigheterna, som den amerikanska polismyndigheten FBI, att ha lagt mer resurser på influencerns försvinnande. Kritiker menar att försvinnandet av Lauren Cho, som är av asiatisk börd, fått mindre uppmärksamhet på grund av sin bakgrund och etnicitet.

Lokala polisen, The San Bernardino County Sheriff's Department, SBSD, meddelade att de funnit mänskliga kvarlevor under lördagen tidigare i veckan. Enligt myndigheterna kan det ta veckor att identifiera kroppen och dödsorsaken.

En av Lauren Chos närmsta vänner reagerade under lördagen på nyheten om att en kropp hade hittats av myndigheterna. Vännen skriver på Instagram-kontot @diamondheartstudios att hon förtjänar mer uppmärksamhet.

”Vi kommer se till att du får den uppmärksamhet, respekt och rättvisa du förtjänar”, skriver Lauren Chos vän på Instagram.

”Vi kommer se till att du får den uppmärksamhet, respekt och rättvisa du förtjänar”, skrev vännen på en instaram-story, där hon även la upp en bild på Lauren Cho.

Annons

”Polisen har hittat en massa fotspår”

En Facebook-sidan, som administreras av Lauren Chos familj, delade SBSD-inlägget om att de funnit mänskliga kvarlevor. Familjen skrev inget tillägg i inlägget som delades på sidan.

Cody Orell, en tidigare pojkvän och som befann sig på resan genom USA med Lauren Cho, har tidigare talat med Hi-Desert Star. För lokalmediet berättade han att Lauren försvann helt plötsligt på en promenad.

– Hon försvann inom ett fönster på 10 minuter, säger Cody Orell.

Lokala polismyndigheten har gjort stora eftersökningar i området där Lauren Cho försvann. De hade innan kvarlevorna inte hittat mycket som kunde kopplas till hennes försvinnande.

– Polisen har hittat en massa fotspår efter mig och mina vänner. Men inga efter Lauren, säger Orell till tidningen.

Foto: SBSD, FACEBOOK

Annons