extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Efter hårda attacken – Mohameds, 39, känga till Iris, 83: ”Sexslav”

12 sep, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Efter hårda attacken – Mohameds, 39, känga till Iris, 83: ”Sexslav”
Det är stökigt värre för Iris, 83, och Mohamed, 39, efter separationen.
Nu ger Mohamed en spark tillbaka – efter hårda anklagelser om att han utnyttjat sin ex-fru för pengar.
– Hon använde mig som sexslav, påstår Mohamed Ibrahim enligt Daily Mail.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Janne Andersson om ödesmatchen mot Österrike
Janne Andersson om ödesmatchen mot Österrike

Det separerade paret Iris Jones, 83, och Mohamed Ibrahim, 39, har minst sagt skapat rubriker. Inte nog med att deras relation fick många att att höja ögonbrynen med ett åldersgap på 46 år, men även detaljerna paret bjudit på.

För under de tre år som paret träffats har det bjudits på riktigt intima detaljer.

En sådan detalj, var när paret hamnade i säng för första gången efter en lång tids väntan. Enligt 83-åringen var det de ”bästa sexet någonsin” och att paret fick använda en hel tub med glidmedel.

– Jag kunde inte gå dagen därpå. Det kändes som att jag hade ridit en häst, har Iris Jones berättat tidigare.

Iris: ”Självisk och girig!”

Men i mitten av sommaren kom beskedet. Paret ska skiljas. Men rubrikerna har inte blivit mindre i storlek. I förra veckan gav Iris Jones en rejäl känga till sin tidigare make Mohamed och menade att 39-åringen stulit pengar från henne.

Annons

– Han är självisk och girig! säger Iris, enligt Daily Star.

I en intervju med tidningen berättar Iris att Mohamed hela tiden velat ha pengar av henne. Trots att han arbetade som säkerhetsvakt i en lokal matbutik. Sammanlagt ska Iris gett Mohamed 360 000 kronor.

– Ett tag ville han ha 555 000 kronor av mig. Jag sa till honom att jag helt enkelt inte hade de pengarna. Tillslut sa jag till honom, om jag faller i backen och dör imorgon, så lär det inte finnas nog med pengar att begrava mig.

Mohamed: ”Använde mig som en sexslav”

Nu ger Mohamed svar på tal på anklagelserna.

– Jag behandlade henne som en drottning. Men hon använde mig som en sexslav, påstår Mohamed och fortsätter:

– Jag älskade henne. Men hon krossade mitt hjärta. Hon var till en början en god hustru. Men hon använde mig enbart för sex. Jag var hennes slav. Hon förbjöd mig att duscha. Jag fick inte ens gå på toaletten utan hennes tillstånd.

Annons

Enligt Mohamed brydde han sig inte om pengar. Innan han kom till Storbritannien hade han välbetalda jobb i både Kuwait och Saudiarabien.

– Om det var pengar jag letade efter, så skulle jag gift mig med en rik kvinna. Inte Iris.

FOTO: SKÄRMDUMP

Annons