Efter skandalerna – så lever ”Octomom” och barnen idag

Octomom

”Octomom” blev känd världen över när hon födde åttlingar 2009.
Men efterspelet kom att kantas av ett påtvingat kändisskap och flera skandaler.
Så lever hon idag.

Nadya ”Octomom” Suleman, 45, tog världen och förmodligen BB med storm när hon fick ”åttlingar” 2009.

Hon hade genomgått IVF-behandling, vilket hon även gjort tidigare och fått sex barn mellan perioden 2001 och 2006.

Den dåvarande rekordmamman visade därefter stolt upp barnen Noah, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jonah, Makai, Josiah och Jeremiah för allmänheten.

BRA GENER Så ser ”världens vackraste flicka” ut idag

Skandalerna kring ”Octomom”

Två år efter åttlingarnas födsel hamnade ”Octomom” i en rejäl skandal. En film på henne utklädd till en så kallad Dominatrix började spridas. På filmen kunde man se hur hon piskade en man som var utklädd till en bebis.

Men det är inte den enda skandalen som drabbat fjortonbarnsmamman. Hon har också anklagats för bidragsfusk och hamnat i storbråk med läkaren som skötte IVF-behandlingen som ledde till åttlingarna.

”Octomom”

Natalie ”Octomum” Suleman har hamnat i blåsväder flera gånger.

X17/TT

Nadya Suleman har i tidigare sagt att hon blev vilseledd av läkaren Michael Kamrava, som implanterade 12 embryon – vilket är sex gånger den rekommenderade mängden. Egentligen ville hon bara ha tvillingar och inte åttlingar.

Michael Kamrava slog ifrån sig anklagelserna. Idag har han blivit av med sin läkarlegitimation och lämnat USA. Det skriver Fox News.

Michael Kamrava

Läkaren Michael Kamrava blev av med sin legitimation och lämnade USA.

Reed Saxon

Det gör ”Octomom” idag

Åren har gått och mycket har hänt. Nadya ”Octomom” Suleman går numer under namnet Natalie. Hon bor i Kalifornien med sina 14 barn och försöker få vardagen att gå ihop.

Hon har mer eller mindre lämnat det kändisskap som hon tidigare beskrivit som påtvingat. Ovillkorlig kärlek kombinerat med disciplin är framgångsreceptet, enligt henne själv, och hon delar gärna med sig av sitt kärleksfulla familjeliv på sociala medier.

”Octomum” med barn

Här kramar ”Octomum” några av sina barn 2018.

MOVI Inc. / MEGA

Natalie känner att hon lämnat epitetet ”Octomom” bakom sig, fått mer andrum och börjat fokusera på sin mentala hälsa. Det skriver Best Life Online.

Instagram lägger hon upp flera bilder på sig och barnen, med råd om hur man är en bra förälder.

”Underskatta aldrig en förälders inflytande. Vi föräldrar kan inte förstår hur stor påverkan våra val och handlingar får på våra barn”, skriver hon i ett inlägg.

I en intervju med New York Times 2018 berättade Natalie Suleman att hon jobbar som rådgivare för patienter med narkotikamissbruk och att hon även får statligt stöd för att få ekonomin att gå ihop. Hon gör även en del modelljobb och får fortfarande lite pengar för en vuxenfilm som hon spelade in 2012.

LÄS OCKSÅ: Varför blir nästan inga svenska tonårstjejer gravida längre?

LÄS OCKSÅ: Chocken: Halima Cisse från Mali väntade sju barn – läkarna missade två

Foto: Instagram, MOVI Inc. / MEGA, Reed Saxon, X17/TT, Youtube

Senaste nytt