fascinerande liv

Dottern trodde pappan var död i 31 år –sanningen förändrade hennes liv

Mannen från Wales och Sharnee.

FOTO: TikTok
Sharnee, 31, växte upp utan en pappa.
Trots att hennes familj påstod att han var död var hon övertygad om att han fanns där ute.
Med hjälp av sin mammas beskrivningar lyckades hon ta reda på sanningen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Slagsmål bryter ut på flygplanet
0:26

Efter reklamen: Slagsmål bryter ut på flygplanet

(0:26)

Slå på ljud

31-åriga Sharnee från Christchurch, Nya Zeeland växte upp utan en pappa och levde hela sitt liv i tron om att han var död. Det på grund av hennes familj som hela tiden sagt att han gått bort. Sharnee var dock inte övertygad och en känsla av att det inte stämde följde henne genom livet.

Efter 31 år i ovetskap skulle det visa sig att Sharnee hade rätt. Efter årtionden som ”död” avslöjades sanningen om hennes saknade pappa. Tack vare Facebook och hennes mammas beskrivningar kunde de återförenas.

Sharnees otroliga historia har nu setts av över elva miljoner människor som alla kräver fler detaljer om deras resa.

”När du bodde här, låg du med någon kvinna?”

I år sökte Sharnee efter sin pappa som enligt mammans utsaga bodde i Wales. Hon gjorde efterforskningar baserat på hennes mammas beskrivningar av sin pappa och till slut bar hennes hårda arbete frukt. Efter många sömnlösa nätter framför datorn kom hon över en profil som stämde överens med namnet hon fått och hennes mammas minnen – ”han skulle kunna vara min pappa”, tänkte hon.

På TikTok delar Sharnee med sig av konversationen mellan sig och Walesaren som eventuellt är hennes pappa.

”Hej, det här är en konstig fråga och jag ber om ursäkt om jag tränger mig på. Reste du till Nya Zeeland 1990?”, löd första meddelandet varpå Sharnee fick ett svar hon hoppats på.

Det stämde. Mannen hade bott på Nya Zeeland i två omgångar, bland annat i Christchurch där Sharnee vuxit upp.

”När du bodde här, låg du med någon kvinna?”, frågade Sharnee, medveten om att frågan var väldigt personlig.

Hon fortsatte konversationen med att förklara att hon fått ett namn och beskrivningar av sin mamma och efter år av efterforskningar hade hon hittat honom som tickade av alla boxar.

”Jag ber om ursäkt att det här är väldigt udda”, skrev hon.

Sharnees pappa.

Sharnee hoppas att mannen från Wales kan vara hennes pappa.

FOTO: Facebook

Insamling i hopp om att besöka mannen

Till Sharnees stora glädje berättade mannen att han mindes hennes mamma. Han delade med sig av detaljer om henne som bara hennes närmsta skulle veta om – han visste när hon fyllde år, hennes brors namn och förklarade att de stötte på varandra hela tiden på utekvällar.

Han visste dock ingenting om Sharnee och att hon skulle vara hans dotter. I klippet som delats på TikTok avslöjas inte mer än så och följarna har bönat och bett om en fortsättning.

Sedan Facebook-konversationen ägde rum har Sharnee startat en insamling för att kunna besöka mannen i Wales. Hon avslöjar att de varit i kontakt varje dag sedan dess.

Jag växte upp med att de sa att han var död. Jag visste, jag bara visste att något inte stämde. Jag har tillbringat år, månader, veckor, dagar, timmar med att leta efter denna man”, skrev under insamlingen.

Sedan insamlingen startades har Sharnee fått ihop nästan 8 000 kronor.

”Jag behöver träffa den här mannen, göra DNA-test med honom och börja skapa minnen med honom. Jag har små barn som skulle kunna vara hans barnbarn. Han har andra barn som skulle kunna vara mina syskon. Snälla hjälp mig”, avslutade hon.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN