Hon säljer porr för att betala av Djurfront-ledarens skadestånd

Djurfront-anhängare sålde porr för att betala av ledarens skadestånd.

Kvinnan sålde sexuella tjänster via webbkamera för att betala av ledarens skadestånd. OBS: Genrebilder

Foto: TT/Instagram
En manlig ledaren för Djurfront dömdes till fängelse och skadestånd för brott mot lantbrukare – då tog en kvinna saken i egna händer.
På nätet började hon sälja porr för att betala av ledarens skadestånd, avslöjar GP.
Slå på ljud

Det var förra året som den manliga ledaren bland annat dömdes till fängelse för en attack mot en lantbrukare. Med fängelsedomen dömdes ledaren även till böter. Något som fått djurrättsgruppen kvinnliga anhängare att skramla pengar till ledarens böter. Men med ett uppseendeväckande tillvägagångssätt, rapporterar Göteborgs-Posten.

Djurfront är en av Sveriges mest radikala djurrättsgrupper. Anhängare till gruppen har vid flertalet gånger dömts för brott som misshandel, hemfridsbrott och brott mot griftefriden. Denna gång dömdes Djurfronts-ledaren till fyra månaders fängelse, samt att betala skadestånd till sina offer som ofta är lantbrukare.

Anhängaren lättade på kläderna för ledarens skadestånd

Detta har fått djurrättsaktivisterna att samla in pengar till sin ledares bötesstraff. Till polisen har den fängelsedömda ledaren uppgett att han saknar inkomster, samt att han lever på sjukpension. En anhängare tog steget längre i insamlingen– och började lätta på kläderna för att få in pengar till skadeståndet.

På olika nätsidor och sexforum marknadsför kvinnan sin porr som hjälp att betala av ledarens böter. Under ett inlägg skriver kvinnan:

CHOCKEN Christina, 37, föll i koma – vaknade och hade en dotter

”Min vän fick just en fängelsedom och ett enormt bötesbelopp. Alla som vill supporta honom i kampen för djurens frihet, följ länken i mitt kommentarsfält.”, skriver kvinnan, enligt GP.

Kvinnan sålde sexuella tjänster via en webbkamera. OBS: Genrebild

Foto: BEATRICE LUNDBORG / DN / TT

Hennes inlägg som marknadsför hennes sexuella tjänster utlovar gratis tillgång om man donerar till våldsbejakande gruppen Djurfront.

”Om du donerar till Djurfront med ”Support (ledarens namn)” ger jag dig två dagars gratis testperiod”

FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

Publicerade bilder på under kategorin ”heta vänster-aktivister”

På sexforumet läggs inläggen upp under kategorin ”heta vänster-aktivister”. Hon lägger bland annat upp bilder på sina bröst. Hon utlovar även att genomföra sexuella tjänster i webbkamera. En tänkt köpare kan specialbeställa mot pengar vad man vill att hon ska utföra. Pengarna som tjänas in ska gå till att betala av djurrätts-ledarens skadestånd.

En avhoppare till gruppen som GP har talat med beskriver gruppen som sektlik. Manliga ledare beskrivs som idoler, yngre anhängare, ofta kvinnor, berättar att de pressas till att göra saker de inte vill, samt att det är väldigt svårt att lämna gruppen utan att bli utfryst.

– Man skulle offra allt för Djurfront och ”kampen”. Annars blev man utfryst och hotad. Jag insåg tidigt att det var en sekt, säger en avhoppare, till GP.

LÄS OCKSÅ: 10 tips för DIG när du ska ut på dejt – så ser du om det går bra

LÄS OCKSÅ: 21-åringen lämnade in mobilen på lagning – då SPREDS nakenbilderna

Foto: BEATRICE LUNDBORG / DN / TT, Daniel Ochoa de Olza och Instagram

SENASTE NYTT!