extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Det skulle hända om Julia Wendell, 21, är försvunna Madeleine McCann

31 mar, 2023 
Madeleine McCann och Julia Wendell.
För att bevisa att hon är försvunna Madeleine McCann har Julia Wendell, 21, skickat in flera dna-tester på analys.
I det amerikanska tv-programmet Dr. Phil avslöjar hon nu vad som kommer att ske om hennes dna tyder på att hon är från England.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret döms till 10 års fängelse för att ha dansat offentligt
Paret döms till 10 års fängelse för att ha dansat offentligt

Tidigare i veckan besökte polska Julia Wendell, 21, det amerikanska tv-programmet Dr. Phil och programledaren Dr. Phil McGraw. I flera månaders tid har Julia Wendell påstått sig vara försvunna Madeleine McCann, 3, som försvann från familjens hotellrum i Praia da Luz, Portugal 2007.

Julia Wendell och hennes talesperson, privatdetektiven och mediumet Fia Johansson, påstår sig ha flera bevis som styrker att 21-åringen är Madeleine McCann. Bland annat postade Julia Wendell flera bildbevis på sitt, numera raderade, Instagram-konto och för att vidare styrka sitt påstående har hon skickat flera dna-tester och genetiska tester på analys i USA.

För Dr. Phil berättar Julia nu vad som skulle ske om dna-testerna talar för att hon är den försvunna treåringen, rapporterar Daily Star.

Annons

Julia Wendell om framtiden

Enligt Fia Johansson tvingades Julia Wendell lämna Polen efter att ha mottagit flera dödshot på grund av sitt påstående. Nu befinner hon sig i USA där deras egna detektivarbete fortsätter. Under måndagen medverkade duon i tv-programmet Dr. Phil där de bland annat visade upp fyra bildjämförelser. Försvunna Madeleine McCann och en ung Julia Wendell syntes bredvid varandra för att visa på likheterna.

Dr. Phil jämför bilder på Madeleine McCann och Julia Wendell.
I måndagens avsnitt av Dr. Phil berättade Julia Wendell vad som kommer ske om hennes dna visar att hon har sina rötter i England.

Under intervjun framgår att dna-testerna endast skickats på analys i USA. Julia Wendells dna kommer alltså endast att analyseras och inte jämföras med dna från Madeleine McCann.

Programledaren Dr. Phil ställer sig kritisk till det och frågar varför hon inte skickat sitt dna till England och Scotland Yard för en jämförelse varpå 21-åringen förklarar att hon inte fått kontakt med polisen i England.

Annons

– Om testerna jag gjort nu visar att jag har rötter i Storbritannien så kommer jag att göra det, säger Julia Wendell.

Madeleine McCann.
Treåriga Madeleine McCann försvann från familjens hotellrum i Praia da Luz, Portugal, 2007.

Julia Wendells bevis

Utöver de bilder som Julia Wendell och Fia Johansson menar bevisar att den polska kvinnan är Madeleine McCann har de även påtalat att Julias polska föräldrar inte kan redogöra för dotterns barndom. De ska heller inte finnas bilder från den polska mammans graviditet eller bebisbilder på Julia Wendell.

Julia Wendell påstår sig även ha utnyttjats sexuellt av en tysk man, vilket länge var teorin bakom Madeleine McCanns försvinnande.

I februari gjorde 21-åringens polska föräldrar ett officiellt uttalande kring det uppmärksammade fallet.

För oss som familj är det uppenbart att Julia är vår dotter, vårt barnbarn, syster, brorsdotter och kusin. Vi har fått hot hemskickade till vår adress från Julia. Hennes lögner, manipulationer, all aktivitet på nätet. Internet kommer inte att glömma och det är uppenbart att Julia inte är ”Maddie”. Vi är bedrövade i det här läget”, skriver de.

Julia Wendell.
Julia Wendells polska föräldrar har tagit avstånd från hennes påstående.

FOTO: TT/Dr. Phil/Instagram

Annons