fascinerande liv

Den unga mannen gick ner 270 kilo – så lever han i dag

Casey King.

FOTO: Instagram
Överviktiga Casey King, 38, gjorde sig känd i det amerikanska tv-programmet Family By the Ton.
I dag är han knappt igenkännbar efter att ha tappat över 270 kilo.
Så lever realitystjärnan idag!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casey King, 38, från Georgia, USA, ser idag ut som vilken man som helst. Men för bara fyra år sedan över 380 kilo. Den enorma livsförändringen kom 2019 efter att Casey genomfört en fetmaoperation och fått hjälp med kost och träning i realityserien Family By the Ton.

I början av tv-programmet filmades Casey naken eftersom han var för tjock för att hitta kläder som passade.

– Jag kommer att äta tills jag dör, konstaterade Casey i programmet.

Men idag ser hans liv helt annorlunda ut. De enda spåren av hans brutala fetma syns om han lyfter på tröjan, rapporterar New York Post.

Casey fick inte plats i duschen – fick bygga ny utomhus

Casey förklarade för tv-produktionen att han alltid varit ”det tjocka barnet”. Redan när han gick ut högstadiet vägde han 136 kilo. Efter studenten började han arbeta i restaurang, vilket ledde till att han åt ännu mer. Han blev bara tjockare och tjockare.

Casey King innan han gick ner i vikt.

Casey King vägde 383 kilo när han var som tyngst.

FOTO: Instagram

Några år senare tvingades Casey säga upp sig. Han flyttade in med sin pappa och vägde snart 383 kilo.

– En normal dag för mig är att jag vaknar runt 12, funderar på vad jag ska äta på en gång och sen tv, tv-spel, säng. Det är inte så mycket aktivitet, berättade Casey i Family By the Ton.

Casey blev så stor att han knappt klarade av att röra sig alls. Han fick inte längre plats i duschen och hans pappa tvingades bygga en utomhus dusch till sonen på altanen.

– Eftersom att jag är en större kille med veck och flikar så måste jag röra mig, nästan som en gris på ett sätt, och åla och rulla omkring för att nå baksidan av mina ben, förklarade Casey.

Han avslöjade också att han inte ens klarade av att torka sig efter att ha varit på toaletten. Det fick hans pappa hjälpa honom med.

Casey King innan han gick ner i vikt.

Casey var så stor att han inte kunde torka sig själv efter att ha varit på toaletten.

FOTO: Instagram

Casey: ”Jag har aldrig varit så här glad”

När Casey väl bestämde sig för att påbörja sin bantnings-resa berättade läkarna att han behövde gå ner i vikt innan han kunde göra en fetmaoperation. Han fick då hjälp av sin mamma som ordnade en strikt kostplan och ett träningsschema.

– Vi sa skämtsamt att min mamma är en övningssergeant. Hon är så kontrollerande med vad jag äter, hur mycket jag äter och hon är så strikt med min diet att jag ibland funderar på att fuska, berättar Casey i programmet.

Casey King efter att ha gått ner i vikt.

Nu har Casey gått ner över 270 kilo.

FOTO: Instagram

Efter en lång kamp var Casey redo för en operation. Läkarna krympte hans magsäck – från att ha varit lika stor som en basketboll blev den som en tennisboll.

Bara operationen ledde till att Casey gick ner 30 kilo. Efter ett år hade han tappat så mycket vikt att han kunde börja arbeta igen. Nu har Casey arbetat med sig själv i 4 års tid och har dragit på sig nästan 40 000 fans som stöttar hans resa på Instagram.

Case King efter att ha gått ner i vikt.

Casey planerar att gå ner ytterligare fem kilo och operera bort den överflödiga huden.

FOTO: Instagram

På sin 37-årsdag i november 2021 avslöjade han att han gått ner 115 kilo.

”Jag har inte varit så här hälsosam sen högstadiet. Jag har aldrig varit så här glad och jag vet inte om jag någonsin känt mer eller älskat mig själv mer”, skrev han på Instagram.

Delar med sig av tips till följarna

Casey King delar inte bara med sig av bilder som visar hans framsteg, utan ger även tips till människor som också vill gå ner i vikt.

Han påtalar bland annat att det är viktigt att dricka vatten hela dagen och att undvika drycker med socker, att fokusera på en proteinrik kost och att vara så aktiv som möjligt.

– Att hitta hälsosamma val är inte så illa. Det är inte så svårt. Du måste bara vara smart, säger han till sina följare.

Caseys plan är att gå ner 5 kilo till och att sedan operera bort den överflödiga och lösa huden.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN