Dejtingexperten Simone Grossman avslöjar bästa raggningstipset

Simone Grossman

Dejtingexperten Simone Grossman har upplevt det bästa raggningsförsöket någonsin.
I en Tiktok-video avslöjar hon vad personen gjorde rätt.
– Jag kände mig inte obekväm. Det kändes som att han respekterade mitt personliga utrymme och han var inte påstridig på något sätt, säger Simone Grossman.

Simone Grossman arbetar till vardags som konstnär och dejtingexpert på Three Day Rule, ett amerikanskt företag som parar ihop människor med varandra.

Därför kan man lita på hennes ord och nu avslöjar hon den bästa raggningsupplevelsen någonsin.

Avslöjandet kommer samma dag som en främling kom fram och började fråga henne saker när hon stod i en park och väntade på en vän.

Tydligen gjorde främlingen allt rätt. Han var inkännande, lyhörd och stod cirka två meter ifrån henne under hela samtalet. Det gav henne extremt bra vibbar.

– Jag kände mig inte obekväm. Det kändes som att han respekterade mitt personliga utrymme och han var inte påstridig på något sätt, säger Simone Grossman i en Tiktok-video.

@internetyenta

Shout out to a lovely Canadian man named Martin who put himself out there today 🙃

♬ original sound - Simone Grossman

Främlingen bad om hennes nummer

Främlingen började med att berömma hennes energi, istället för kropp och utseende, vilket gjorde att han redan från start kändes intressant.

Simone Grossmann upplevde det också som att hon fick möjligheten att dra sig undan konversationen, om hon nu hade velat det, och han väntade ända tills hennes vän dök upp innan han frågade om han kunde få hennes nummer.

– Vilket är ytterligare ett fint drag eftersom det lindrade ytterligare press, som jag kunde hade känt. Och jag är säker på att han var medveten om att jag skulle känna mig säkrare att svara "ja" eller "nej" till honom när min vän var med och kollade på.

BRÅKET Tiktok-stjärnan gör succé med videon – kritiseras av kortvuxna

Klippet gör succé på Tiktok

Simone Grossman säger vidare att man inte nödvändigtvis måste göra samma sak som främlingen gjorde, men att det var ett bra exempel på hur man gör det rätt och snyggt.

Tiktok-videon har setts av hundratusentals och fått över tusen kommentarer. Flera höll med och kände hopp inför framtida raggningsförsök.

Tack för tipset! Jag har tänkt på att göra samma sak i över en månad men jag har inte vågat, mest för att inte göra någon obekväm”, skriver en person.

Det är oklart om främlingen fick Simone Grossmans nummer.

Simone Grossman

Simone Grossman, dejtingexpert.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten i badrummet

LÄS OCKSÅ: Emil Almeen, 16, är Sveriges nya träningsprofil – gör succé på Tiktok

Foto: Tiktok, Gerald Staufer/TT

Senaste nytt