Därför väljer familjen att visa hemska bilderna på skadade sonen

Elijah

Elijah, 2, skadade sig rejält när hemmet började brinna.
Nu väljer familjen att visa hemska bilderna.
0:27

Efter reklamen: Eldkaos på grillfesten – flickvännen släcker elden med öl

(0:27)

Elijah, 2, började brinna när torktumlaren i hemmet exploderade. Efter explosionen spred sig branden i huset och Elijah, som låg och sov i sitt rum, skadades svårt när lågorna steg.

Hade det inte varit för hans mamma hade han varit död i dag. Hon hade kastat sig in i rummet och sprungit ut med honom i famnen. Det säger Elijahs syster Alyia Whitton till nyhetskanalen Ten.

– Min mamma lyckades ta sig in i rummet och dra ut honom ur elden. Han brann fortfarande när han drogs ut ur huset, säger Alyia Whitton, enligt The Sun.

Elijah

Elijah, 2, skadades svårt i branden.

Ten

Familjen delar med sig av hemsk bild

Den lilla pojken fick flyga med helikopter till sjukhuset. Där lades han i koma och familjen fick höra att Elijah hade fått brännskador på 40 procent av kroppen.

På bilder kan man se hur han är bandagerad från topp till tå. Läget är fortfarande kritiskt och han förväntas bli kvar på intensiven i flera månader.

Branden ägde rum 1 maj. Elijah har de senaste dagarna genomgått flera behandlingar och läget uppges vara stabilt för tillfället.

Elijah

Elijah kommer behöva ligga på intensiven i flera månader.

Ten

Systerns fina ord

Alyia Whitton tycker det är jobbigt att se sin lillebror på sjukhuset. Samtidigt är hon stolt över hans styrka och kraft.

”Det är garanterat ett mirakel. Han är en stark kämpe. Det är fantastiskt att se hur mycket av det här han redan klarat av”, skriver hon på en insamlingsida som familjen skapat för att ha råd med sjukhuskostnaderna.

Elijah

Systern Alyia Whitton säger att Elijah är en hjälte.

Ten

LÄS OCKSÅ: Angel brändes svårt när hon räddade sina barn från branden

LÄS OCKSÅ: Brandmannen ryckte ut efter bilkrasch – hittade sin dotter död

Foto: Gofundme, Ten

SENASTE NYTT!