Därför samlas kungabarnen på nya skolan – här är hiskeliga prislappen

Prins William och Kate Middletons tre barn får en ny skola när familjen flyttar till Windsor. Skolavgiften kostar 220 000 kronor per år och på schemat står extravaganta ämnen passande för prinsar och prinsessor.
Drottning Elizabeth kliver av tåget utan hjälp
0:25

Efter reklamen: Drottning Elizabeth kliver av tåget utan hjälp

(0:25)

Slå på ljud

Prins William och hertiginnan av Cambridge Kate Middleton flyttar med sitt gods till Windsor, för att vara närmare drottningen. Det betyder att deras tre barn George, 9, Charlotte, 7, och Louis, 4, får börja i ny skola till hösten, skriver The Sun. Och det är inte vilken skola som helst om ryktet stämmer.

Skolan är den prestigefulla Lambrook School i Berkshire där listan över skolämnen och skolaktiviteter är något längre än vanligt. Avgiften för att få en utbildning vid skolan är också något högre än vanligt. 220 000 kronor om året per barn.

Duplantis i tårar – orden om mystiska känslostormen: ”Vill inte”

Ett urval i kunglig klass

Den kungliga trion kommer bland annat kunna lära sig kokkonst, dykning och biodling på den nya skolan. Eller varför inte lägga till podcastproduktion, squash och hästpolo på schemat? Det ryktas att Prins William och hans fru Kate redan gjort ett besök vid skolan och då varit mycket intresserade av latinlektionerna som erbjuds eleverna.

George, Charlotte och Louis har tidigare gått i skolan i London, men tvingas ny byta.

FOTO: MISC

Visst låter det kul, men det ska tilläggas att eleverna förväntas gå i skolan sex dagar i veckan - även på lördagar alltså. Men kanske spenderas den sjätte dagen på skolans golfbana – ja, de har en egen nio-hålsbana på skolans marker som sträcker sig över 21 hektar.

Vilda festfilmen på Finlands statsminister Sanna Marin

Se klippet här!

FOTO: Shutterstock, MISC

FRÅN FÖRSTASIDAN