TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Courtney Rogers väntar tolfte barnet – samtidigt som första fyller 12

18 jan, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Courtney Rogers och barnen
Courtney och Chris Rogers har på tolv år skaffat elva barn.
Lagom till den förstföddes tolvårsdag väntar de nu barn nummer 12.
– Ända sedan jag blev mamma har det i stort sett blivit mitt liv, säger Courtney.
Annons
Han var pappa till världens största familjBrand logo
Han var pappa till världens största familj

Det går undan i Courtney Rogers, 37, graviditetsliv. Barnen avlöper varandra och på elva år har hon funnit föda lika många barn. Nu väntar hon barn nummer tolv, samtidigt som första ska fylla 12 år.

Det är ingen överdrift att säga att Courtney älskar att vara mamma. I november förra året, strax efter att hon fött sitt elfte barn, hintade hon om att det förmodligen skulle bli fler barn i framtiden – men att det skulle dröja ett till två år innan hon och maken Chris Rogers, 32, försökte igen.

Nu vet vi att det inte blev så och att Courtney är gravid igen. Likt de andra barnen är det kyrkpastorn Chris som är pappa. Paret kunde inte vara gladare än att få välkomna ytterligare ett liv till världen.

Mamman om barnen: ”I stort sett blivit mitt liv”

– Ända sedan jag blev mamma har det i stort sett blivit mitt liv och jag njuter och älskar varje minut av det. Även om jag redan har så många barn, kommer jag bli ledsen när jag får mitt sista och jag försöker njuta av varje sekund, säger Courtney till Daily Mail.

Annons

Familjen har sitt säte i staden Santa Fe, New Mexico, och har med åren sett till att anpassa livet efter nuvarande familjekonstellation. De har en van med 15 säten och bor i ett stort hus, något som de i och för sig kommer behöva byta ut nu när barn nummer tolv är på väg.

– Vi är så förväntansfulla och har alltid drömt om 12 barn. Jag är väldigt tacksam att det blir så, och att barnen kommer vara så nära varandra åldersmässigt, säger Courtney.

Familjens udda beslut – bokstaven visar

Det tolfte barnet är beräknat i mars. Courtney och Chris har nu drygt två månader på sig att komma fram till ett passande namn till det nya barnet. Urvalet är aningen begränsat då Courtney och Chris verkar vara ovanligt fästa vid en specifik bokstav.

Alla deras barn har nämligen namn som börjar på ”C” och man kan nästan slå fast att även barn nummer tolv kommer få ett namn som börjar på bokstaven.

Chris, Courtney och barnen Clint, Clay, Cade, Calle, Cash, Colt, Case, Calena, Caydie, Coralee och Caris ser nu fram emot att välkomna det nya familjetillskottet. Kanske får det namnet Claes?

Foto: Instagram

Annons