Christina, 36, panikfödde på båten: ”Visste inte att jag var gravid”

Christina

Christina och maken Matt tog båten och åkte på kärleksresa.
Då drabbades hon plötsligt av kraftiga smärtor.
– Jag var fast och trodde att jag skulle dö, säger hon.
Slå på ljud

Christina, 36, och maken Matt hade åkt iväg med båten för att få lite egentid med varandra. Båten guppade på vattnet när de gick och la sig. Matt somnade och sov djupt. Christina däremot upplevde kraftiga smärtor som hon antog var mensvärk.

Det var omöjligt att somna om och Christina gick upp på däck för att ta lite frisk luft. Kraftigt illamående doppade hon fötterna i vattnet. Hon beskriver det som att smärtan gjorde henne yr.

– Jag var rädd att jag skulle svimma och trilla av båten, säger Christina i programmet ”I Didn’t Know I was Pregnant”, enligt The Sun.

Christina

Christina upplever starka känslor när hon minns tillbaka på natten då hon chockartat födde dottern Marina.

TLC/Youtube

Christinas panik: ”Trodde jag skulle dö”

Som programmet antyder visste inte Christina att hon var gravid. Smärtan intensifierades och när hon reste sig upp för att försöka besöka sängen igen märkte hon att blod rann längs innanlåret.

– Jag kände efter där nere och kunde känna något, det kändes som gummi. Organ kom ut ur min kropp som inte borde komma ut, säger Christina.

Smärtan gjorde det omöjligt att stå eller sitta. Christina fick stå på huk för att koncentrera sig. Skrikandes försökte hon få liv i sovande Matt, men han sov så djupt att självaste Törnrosa kunnat slänga sig i väggen.

– Jag var fast och trodde att jag skulle dö, smärtan blev bara värre och värre. Jag försökte väcka Matt och kunde se honom från där jag stod. Jag skrek men han hörde aldrig mig – då var jag väldigt rädd.

Christina

Christina har delat med sig av upplevelsen i TLC-programmet ”I Didn’t Know I was Pregnant”. Här är en konstruerad scen från händelsen.

TLC/Youtube
Matt

Matt sov så djupt att han inte hörde Christinas rop på hjälp. Först senare vaknade han och kunde assistera sin fru. Bilden är från en konstruerad bild av händelseförloppet.

TLC/Youtube
KÄMPE Lilla Isla föddes akut: ”Var liten som en Iphone”

Maken: ”Visste att det inte var något bra”

Ingen kunde höra Christina skrika. Ensam i en båt ute på öppet vatten drabbades hon av kraftig panik. Hon förberedde sig på att dö och kände en sorg att hon aldrig skulle få säga hej då till sina barn.

Paniken och skrikandet pågick i tre timmar innan Matt vaknade. Sömndrucket rusade han för assistera sin fru och försökte förstå vad allt handlade om. Han ringde räddningstjänsten och kom överens om att möta upp dem vid närmsta hamn.

– Jag trodde att hon hade fått någon allvarlig bristning, jag hade ingen aning men visste att det inte var något bra, säger Matt.

Matt

Matt vaknade till slut och ringde räddningstjänsten. De kom överens om att mötas upp i närmsta hamn.

TLC/Youtube

Förvåningen när barnet kom ut

Räddningstjänsten trodde initialt att det handlade om ett framfall, men när man undersökte saken närmare stod det klart att Christina var på väg att föda barn.

Hon fick lägga sig på en brits och sen gick det av bara farten. Ut kom ett barn, friskt, välmående och skrikandes.

– Jag hörde något skrik och när jag tittade upp var det en bebis där, säger Matt.

Dottern fick det symboliska vattennamnet Marina.

Christina

Christina fick snabb vård och strax efter födde hon en dotter som sedan fick namnet Marina.

TLC/Youtube
Marina

Dottern Marina.

TLC/Youtube

LÄS OCKSÅ: Emma födde dottern Wilma – när hon låg i koma

LÄS OCKSÅ: OS-stjärnan Maria, 25, räddar livet på sjuk bebis

Foto: TLC/Youtube

SENASTE NYTT!