Christiano Ronaldo och Georgina avslöjar ovanliga namnet till dottern

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo och Bella Esmeralda

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez väntade tvillingar.
Men bara ett barn överlevde.
Nu avslöjar paret vad dottern ska heta.
0:31

Efter reklamen: Cristiano Ronaldo slår bort ett fans mobiltelefon

(0:31)

Cristiano Ronaldo, 37, och Georgina Rodriguez, 28, meddelade i höstas att de skulle bli föräldrar till tvillingar. Men den 18 april skrev fotbollsstjärnan ett inlägg på Instagram och berättade att bara ett barn klarat sig.

”Det är med vår djupaste sorg vi måste meddela att vår son har gått bort. Den värsta smärtan en förälder kan känna. Bara vår dotters födsel ger oss styrka att ta oss igenom den här stunden med lite hopp och glädje”, skrev Cristiano Ronaldo.

Breaking
Cristiano Ronaldos son är död – tunga sorgen

Fina stödet på läktaren: ”Tack”

Fotbollsvärldens stöd syntes dagen efter, då Cristiano Ronaldo valde att avstå Manchester Uniteds bortamatch mot Liverpool för att vara med sin familj. På arenan Anfield möttes familjen av applåder från både borta- och hemmasupportrar.

”En värld, en sport, en global familj. Tack, Anfield. Jag och min familj kommer aldrig glömma det här ögonblicket av respekt och medmänsklighet”, skrev Ronaldo i ett inlägg på Instagram.

Georgina Rodriguez och Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez och Cristiano Ronaldo.

Doug Peters

Paret avslöjar ovanliga namnet

Georgina Rodriguez och Cristiano Ronaldo har sedan tidigare dottern Alana Martin, 4, ihop. Fotbollsstjärnan har dessutom sonen Cristiano Ronaldo Jr, 11, och tvillingarna Eva, 4, och Mateo, 4, sedan tidigare.

Nu har paret bestämt sig för vad dottern ska heta. På Instagram skriver Georgina Rodriguez att dottern fått det unika namnet Bella Esmeralda.

LÄS OCKSÅ: Cristiano Ronaldos lyxiga fästmö Georgina Rodríguez

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

Foto: Instagram, Doug Peters

SENASTE NYTT!