Chocken efter DNA-testet – kollegan Allen var 51-åriga Sandis bror

Allen och Sandi Sandrik

Nya kollegan Allen började på Sandi Sandriks, 51, jobb.
Då visade det sig att han var hennes biologiska bror.
”Vi pratar hela tiden med varandra”, skriver hon i The Sun.
Stannar mitt på motorvägen – får lastbilar att krascha
Slå på ljud

Sandi Sandrik, 51, växte upp i en stad där alla visste om hennes livshistoria. Alla utom hon själv. Först när hon fyllde 11 år fick hon via en vän reda på att hon var adopterad.

Föräldrarna bekräftade att så var fallet. Sandi ville inte fråga mer, hon ville ligga lågt och inte såra sina föräldrar. Frågan hängde dock över henne som en julkula i en julgran.

Samtidigt gick livet vidare. Hon träffade sitt livs kärlek Ken när hon var 15 år gammal. De gifte sig två år senare och fick tre barn: Ryan, 33, Hali, 30 och Eric, 29.

Sandi Sandrik och Ken Sandrik

Sandi Sandrik med maken Ken Sandrik. De träffades 1985 och har i dag tre barn ihop.

Facebook

Biologiska mammans oväntade samtal

Familjen bosatte sig i Phoenix, Arizona. Åren gick och Sandi förlorade sin adoptivmamma i september, 2013. Adoptivpappan dog tre år senare.

Samtidigt som sorgearbetet påbörjades, fick Sandi ett samtal från sin biologiska mamma. Hon hade lovat adoptivföräldrarna att inte höra av sig till dottern medan de var vid liv.

”Hon förklarade att hon blivit gravid när hon var 20 år gammal och dejtade en man som hette Gary. Men hon var fortfarande kär i sitt ex”, berättar Sandi Sandrik för The Sun.

DNA-testet ledde Sandi till pappan

Sandis mamma tyckte det var bäst om dottern fick växa upp i en annan familj – en familj där kärleksrelationerna inte var ett virrvarr.

Efter samtalet utvecklades en mor-och-dotter-relation. Sandi kände att livet var bra. Pappa Gary fanns i tankarna, men hon kände inget jättestort behov av att försöka få tag på honom.

Hennes barn ville dock annorlunda och betalade för ett DNA-test. Sandi tog testet och på något sätt lotsades hon framåt i processen.

Sandi Sandrik med familj

Sandi Sandrik med sin familj.

Facebook

Nya kollegan Allen överraskade

Sex månader senare fick hon via en kusin en länk på Facebook. Länken gick till pappa Garys profil. Efter två månaders velande tog hon sig äntligen mod till att skriva ett meddelande – men det var lönlöst.

”Tiden gick utan något svar. Jag försökte att inte tänka på honom”.

Sandi fortsatte sitt liv. På dagarna jobbade hon som sjuksköterska. Sommaren 2019 började en ny kille på jobbet. Han hette Allen och tyckte att han kände igen Sandi sedan tidigare, men han kunde inte förklara hur.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mammas chock – övergivna barnet var sonens biologiska syster

Allens oväntade svar: ”Han är min pappa också”

Sandi tänkte inte så mycket mer på det. Tiden fortsatte att gå och Sandi kollade inkorgen på Facebook för att se om pappa Gary svarat henne. Det hade han inte. Men när hon gick igenom hans vänlista såg hon att han var vän med hennes nya kollega Allen.

”När jag såg honom på jobbet nästa gång frågade jag honom hur han kände min biologiska far Gary?

Hon fick en rejäl chock när Allen svarade:

”Åh herregud, han är min pappa också”.

Chock blandades med glädje, som blandades med tårar och kramar. De utbytte nummer och blev goda vänner.

Sandi Sandrik och Allen

Sandi Sandrik träffade sin biologiska bror Allen när han började jobba som sjuksköterska på samma arbetsplats.

ABC News

Sandis möte med pappa Gary

Allen hade ingen superbra kontakt med pappa Gary, men den var ändå så pass bra att han kunde höra av sig och få svar. Gary gick till slut med på att ta en lunch.

”Jag var nervös, men det var väldigt fint att äntligen få vara tillsammans. Jag och Gary börjar sakta men säkert lära känna varandra, även om vi inte diskuterat det som varit”.

Om det skiter sig med pappa Gary, har hon i alla fall kvar brorsan Allen.

”Min relation med Allen går från klarhet till klarhet. Han har blivit nära min man och mina barn och vi pratar hela tiden med varandra”.

LÄS OCKSÅ: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

LÄS OCKSÅ: Justin klädde sig i balklänning – LinkedIn tog bort bild

Foto: Facebook, ABC News

SENASTE NYTT!