Chloe Patton fick barn som 17-åring – ångrar sig i dag

Den unga mamman Chloe Patton ångrar att hon fick barn som tonåring.
Nu vill hon varna andra – även om hon inte ångrar sitt barn.
– Jag är definitivt inte någon förespråkare för tonårsgraviditet, säger Chloe Patton.

Chloe Patton, 23, är från Storbritannien och medverkat i tv-programmet Teen Mom UK. Enligt Daily Star erkänner 23-åringen nu att det var ett misstag att bli gravid som 17-åring.

Men Chloe Patton är fortfarande glad att hon har sin femåriga son Marley.

Tidigt i livet drömde den i dag 23-åriga Chloe Patton att bli skådespelare, eller möjligtvis barnmorska. Men livet kom i mellan. Som 17-åring blev hon gravid och fick en son. Hon vill i dag varna tonåringar att inte göra samma misstag.

Mamman Maries sexliv med andra män – makens tillåtelse

Fick barn som 17-åring – ville vara ute och festa

För tidningen Fabulous berättar Chloe Patton att hon missat mycket i livet, som långa utekvällar, för att hon fick barn såpass tidigt. När hon var 17 åt hon antibiotika – vilket satte hennes preventivmedel ur spel.

– Jag säger alltid att om jag kunde fått Marley, men ett par år senare, så skulle jag göra det utan att blinka. Allt gick bra, men jag var verkligen ung. Jag önskar att jag fått uppleva mina tonårsår mer, säger Chloe Patton, enligt Daily Star.

Chloe Patton: ”Händer det, så händer det.”

– Jag tror att det här idealet av att vara en ung mamma, barn som skaffar barn, är dåligt. Jag och Jordan hade bara varit tillsammans ett år, jag bodde fortfarande hemma. Jag tänkte: ”Vad i hela fridens namn kunde jag ge det här lilla barnet?” frågar sig Chloe Patton. Men den unga mamman insåg snart att hon kunde erbjuda sitt lilla barn en ändlös källa av kärlek.

– Jag är definitivt inte någon förespråkare för tonårsgraviditet. Jag säger hela tiden till folk ”Om du kan vänta, vänta, Men om det händer, så händer det, det är inte världens undergång”, säger Chloe Patton.

LÄS OCKSÅ: Civilminister Ida Karkiainen om bilden: ”Jag heilar inte”

LÄS OCKSÅ: Carina Bergfeldts bråk i tv efter olikheterna: ”Väldigt konservativ”

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!