TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Charlotte Kalla visar upp kärleken – efter kväll på slottet: ”Vackert”

30 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
Charlotte Kalla visar upp kärleken – efter kvällen på slottet.
Charlotte Kalla visar upp sambon Fredrik Karström – i kunglig glans.
– Allt var så vackert, säger Kalla, till Expressen.
Annons
Sommarprat med skidåkaren Charlotte KallaBrand logo
Sommarprat med skidåkaren Charlotte Kalla

Under torsdagskvällen bjöd kung Carl Gustaf på en storstilad middag på slottet. Utöver kungafamiljen som också höll hov under middagen, som kronprinsessan, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia, så bjöds delar av Sveriges toppskikt in – som politiker, konstnärer och idrottsprofiler.

En av de som bjöds in var den svenska skiddrottningen Charlotte Kalla. Som plus ett till middagen på slottet tog skidlegendaren med sig sin sambo Fredrik Karström.

Kalla: ”Det var en upplevelse …”

På sin Instagram bjuder Charlotte Kalla på vackra bilder från den ståtliga kungliga middagen. För Expressen berättar hon mer om den ”magiska ” aftonen:

– Det var en stor ära att bli inbjuden. Revbensskadan som grusade medverkan i Mästarnas Mästare öppnade upp för att kunna tacka ja till den här kvällen, säger Kalla och forsätter:

Annons

– Det var en upplevelse från att vi klev in på slottet i skenet av marschallerna. Allt var så vackert: salarna, blomsterarrangemangen... ja, hela inramningen var mäktig. Jag fick chans att träffa många intressanta personer både innan och efter middagen och till bords.

”Hade också en väldigt trevligt kväll…”

Även om Charlotte Kalla och sambon Fredrik Karström, som till vardags arbetar som mäklare, varit ett par i många år, så är det sällan att de syns tillsammans i officiella sammanhang.

Men när kung Carl Gustaf bjuder in på middag till på slotten i Stockholm kan inte ens en inbiten Sundsvallsbo tacka nej – och man får glatt klä sig i sin bästa kostym och visas upp.

– Fredrik hade också en väldigt trevlig kväll, säger Kalla till tidningen.

Charlotte Kalla och Fredrik Karlström.
Charlotte Kalla och Fredrik Karström.
Annons

Foto: INSTAGRAM, TT

Annons