Casie, 26, kan inte sluta äta sin döda mans aska: ”Smakar som ruttna ägg”

Casie, 26, kan inte sluta äta sin döda mans aska: ”Smakar som ruttna ägg”

Foto: TLC

En 26-årig kvinna kan inte sluta äta sin döda mans aska.
Hon beskriver smaken som”ruttna ägg” – men kan trots detta inte sluta. Allting började med att hon spillde ut hans urna på marken.
– Jag ville inte bara torka bort honom. Han är ju min make liksom. Så jag slickade askan från mitt finger istället, berättar Casie, 26.

26-åriga Casie på Tennessee, i USA, började äta sin mans döda aska när hon inte kunde komma över sorgen från makens plötsliga död. Sean, som hennes make hette, dog i en plötslig astmaattack. Kvinnan beskriver smaken av askan som ”ruttna ägg”, men kan trots det inte sluta, skriver Daily Star.

Casie berättar för TLC-programmet ”My Strange Addiction” att hon skäms över sitt beteende och känner sig äcklig. Hon säger sig äta sin makes döda aska eftersom hon är rädd för att bli lämnad ensam.

Den amerikanska 26-åringen blev tragiskt änka efter att hennes make dött av en plötslig astmaanfall. Hon berättar att hennes ”värld plötsligt slutade snurra” när hennes make Sean dog.

26-åriga Casie kan inte sluta äta sin makes aska. Hon beskriver lukten på askan som ”ruttnande ägg” i tv-programmet ”My strange Addiction”.

Foto: TLC

”Jag lagar mat åt honom”

I programmet berättar Casie att hon ständigt bär med sig sin makes aska i en urna – var hon än går.

– Jag tar med min man överallt. Till butiken, när jag shoppar, till bion och överallt jag går, säger 26-åringen i programmet.

– Varje gång jag går in i en matbutik köper jag mat som Sean gillar. Jag lagar mat åt honom, men jag äter det inte. Jag gör det för Sean, berättar hon.

Fick smak för aska – när hon spillde ut honom på golvet

Första gången Casie smakade på sin makes aska efter att hon spillt ut honom på golvet. Hon ville inte slänga askan – så då bestämde hon sig för att smaka honom istället.

– Jag ville inte bara torka bort honom. Han är ju min make liksom. Så jag slickade askan från mitt finger istället, berättar hon i tv-programmet.

– Och här är jag i dag. Nästan två månader efter städolyckan så kan jag inte sluta äta min mans aska, berättar den förtvivlade 26-åriga änkan.

Allting började med att Casie råkade spilla ut Seans aska på golvet. Hon ville då inte ”städa bort” sin make, utan bestämde sig då för att helt enkelt smaka på honom. 26-åringen berättar i programmet att hon drog fingret på marken. hon beskriver att känslan ger henne ett glädjerus eftersom hon är ”nära” sin make.

Foto: TLC

Känner äckel – men även glädje

Casie inser att det hon håller på med inte anses som särkilt ”normalt”. I programmet berättar hon om sitt känsloläge som ständigt pendlar mellan sorg och äckel. Men hon säger att hon inte kan sluta äta askan efter som hon ”inte vill förlora honom igen”.

– När jag öppnar urnan så sköljer glädje över mig. Det är som om jag får en adrenalinrush och jag äter mer och mer av askan, tills jag inser hurn lite som finns kvar, berättar hon i programmet.

– Och bara minuter efter mår jag hur dåligt som helst över vad jag har gjort, säger den förtvivlade kvinnan.

– Allt detta får mig att känna mig skam, äckel över mig själv, förvirrad och helt galen. Man måste vara en riktig sjuk människa för att äta någon annans aska.

LÄS OCKSÅ: Jennifer sa upp sig från sitt jobb – vill kunna amma 36-åriga mannen på heltid

LÄS OCKSÅ: Gjorde slut med sexdockan – är nu förälskad i en askkopp

Foto: TLC

FRÅN FÖRSTASIDAN