Brianna sköt upp behandling för att rädda sonens liv – stora tragedin

Brianna Rawlings och sonen Kyden

Fyra månader in i graviditeten diagnosticerades Brianna Rawlings med aggressiv leukemi.
Då uppmanade läkarna henne att göra abort – något som hon vägrade.
Sen kom tragedi på tragedi.
Mammans fruktansvärda dåd – slängde sin bebis i en container
0:39

Efter reklamen: Mammans fruktansvärda dåd – slängde sin bebis i en container

(0:39)

Slå på ljud

Brianna Rawlings från Australien var bara 18 år gammal när hon fick veta att hon var gravid. Det som borde ha blivit en tid av lycka, blev en mardröm. Fyra månader in i graviditeten diagnosticerads hon med en aggressiv form av leukemi.

Läkarna meddelade den blivande mamman att hon var tvungen att göra abort och påbörja en cancerbehandling. Men Brianna Rawlings vägrade. Hon ville föda sonen i magen, trots att hennes överlevnadschanser minskade drastiskt.

Tragedierna fortsatte sen att avlösa varandra. Strax efter cancerbeskedet drabbades Brianna Rawlings av en blodinfektion, som hon sedan förde över till barnet i magen.

Brianna Rawlings

Brianna Rawlings var gravid i fjärde månaden när hon fick veta att hon hade aggressiv leukemi. Läkarna uppmanade henne att göra abort, men hon valde att behålla barnet och vänta med behandling.

Gofundme

Sonen Kyden dog tolv dagar efter födseln

Hög feber kombinerades med smärtsamma kramper. Brianna Rawlings blev tvungen att föda för tidigt. Via akut kejsarsnitt kom sonen Kyden ut tre månader för tidigt. Han dog tolv dagar senare.

– Det har varit väldigt jobbigt, utdraget, utmattande och smärtsamt. Även om Kyden inte är med oss längre, så gav han mig styrkan att gå vidare och slå det här, sa Brianna till Daily Mail efter sonens död och beskrev de tolv dagarna med Kyden som de bästa i sitt liv.

– Jag var väldigt glad och förväntansfull över att bli mamma – allt jag någonsin har velat är att ha en familj. Jag var också rädd för vad världen hade i sitt sköte för mig.

Brianna med sonen Kyden

Brianna Rawlings med sonen Kyden.

Gofundme

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Briannas tragiska död: ”Nådde slutet”

Efter sonens tragiska död påbörjade Brianna Rawlings sin cancerbehandling. Till en början såg det lovande ut: blodvärdena blev bättre, hon fick en benmärgstransplantation av sin bror och en banbrytande behandling, som kostade familjen cirka 30 000 kronor, sattes igång.

– Jag vill besegra den här fruktansvärda sjukdomen, jag tror verkligen att jag kan klara det och jag har gett min son ett löfte, sa Brianna till Daily Mail.

Men cancern var för aggressiv och efter två operationer dog Brianna Rawlings, bara några dagar efter att hon fyllt 19 år.

”Vår vackra Brianna nådde slutet av sin resa här med oss på jorden och har äntligen återförenats med sin gosebjörn Kyden”, skrev familjen på insamlingssidan Gofundme.

Brianna Rawlings

Brianna Rawlings påbörjade sin cancerbehandling strax efter sonen Kydens död. Dessvärre var cancern för aggressiv och hon dog bara dagar efter att hon fyllt 19 år.

Gofundme

LÄS OCKSÅ: Småbarnsmamma död i tragisk olycka: ”En grym värld”

LÄS OCKSÅ: Julia, 26, föddes utan livmoder – fick hjälp av mamma Ewyn

Foto: Gofundme

FRÅN FÖRSTASIDAN