Gravida Kaitlyn Anderson, 25, dog när hon var på jobbet

Kaitlyn Anderson dog när hon arbetade med att asfaltera om en väg. Här syns hon med sin kärlek Jason som hon väntade sitt första barn med.

PRIVAT
Kaitlyn Anderson, 25, dödades när hon var på jobbet.
Hon var gravid med sitta första barn.
– Hon hade ett hjärta av guld, berättar mamman.

Förra veckan inträffade en tragisk olycka i amerikanska St. Louis. Tre anställda vid vägverket i Missouri blev påkörda när de asfalterade om en sträcka på motorvägen.

En av de döda i olyckan är 25-åriga Kaitlyn Anderson. Hon var gravid med sitt första barn och hade arbetat med sina kolleger i två år, skriver myndigheten i ett pressmeddelande.

Den här torsdagsförmiddagen arbetade Kaitlyn Anderson och hennes kolleger framför sin bil, en pick-up. De hade satt på bilens varningsljus för att andra trafikanter skulle väja och hålla avstånd till vägarbetet.

Kaitlyn, 25, var gravid med en son

Men plötsligt kraschade en bil in i deras pick-up och fortsatte vidare rätt in i vägbygget. Kaitlyn Anderson och hennes kollega James Brooks, 58, blev livshotande skadade. De dog senare på platsen.

Den tredje kollegan, en 35-årig man, fick svåra skador och fördes till sjukhus, enligt polisen.

I en dödsruna berättar familjen att Kaitlyn Anderson väntade en son med sin stora kärlek Jason. De hade redan valt ett namn för pojken.

Mamman: Min dotter hade ett hjärta av guld

Tv-kanalen KCTV har intervjuat Kaitlyn Andersons mamma Tonya Musskopf som berättar om sin dotter.

– Kaitlyn hade ett hjärta av guld. Hon var ärlig och omtänksam och hon skulle göra vad som helst, för vem som helst, säger mamman.

Den tredje kollegan, en 35-årig man, fick svåra skador och fördes till sjukhus, enligt polisen.

Kaitlyn Anderson och hennes partner Jason.

Jason och Kaitlyn väntade sitt första barn.

PRIVAT

Polisen om fallet: Utreder vidare

Den misstänkte föraren är en 52-årig man. Även han fördes till sjukhus med lindriga skador.

Dallas Thompson, trafikpolis för delstaten Missouri, tycker att lagen borde ändras så att det är krav på att trafikanter byter fil när de närmar sig ett vägarbete.

– Vi utreder fortfarande vad som hände här, men folk måste flytta på sig och lämna plats och eliminera allting som distraherar dem för att människor som är här och utför sina jobb inte ska utsättas för fara, säger han till tv-kanaken KTVO.

LÄS OCKSÅ: Tidigare sektmedlemmen: Lögnerna i serien om Knutby

LÄS OCKSÅ: Ikeas ändring över hela världen – gör om helt

FOTO: PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN